Balçova Vaillant Servisi 0232 271 7114 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Balçova Vaillant Servisi 0232 271 7114



Balçova Vaillant Servisi0232 271 7114

Kombi, şofben, klima dendiği zaman genellikle ilk olarak Vaillant’a gidilir. Sektörünün lider marklarından biri olan Vaillant hem satış sırasında hem de satış sonrasında tamamen tüketici odaklı çalıştığı için bu liderlik vasfını da sonuna kadar hak etmektedir.

Vaillant müşterilerine her zaman yardımcı olan, onlardan gelen tüm istek ve önerileri dinleyerek kendini geliştirmeyi prensip edinmiş bir kurumdur. Bu bağlamda müşterilerine daima destek veren bir çağrı merkezi ve servis teşkilatı kurmuştur.

İzmir ilinde, Balçova ilçesinde bulunan Balçova Vaillant Servis günün her saatinde müşterilerine yardım etmeye hazır bir şekilde beklemektedir. Çağrı merkezinde çalışan ekip, müşterinin dilinden anlayan, konusunda bilgili olan, tamamen müşteri memnuniyetli çalışan kişilerden oluşmaktadır. Bu kişiler 7/24 gelen çağrıları hemen cevaplayarak müşterinin saatlerce beklemesini engeller.

Çağrılara da en verimli şekilde cevap verir. Müşterinin problemini dinleyerek en iyi şekilde analiz eder. En kısa zamana randevu vererek müşteriye servis hizmetini yollar. Müşterinin evini ziyaret eden servis de yine aynı şekilde işinin uzmanı olan kişilerdir. Servis ihtiyacınız için 0232 271 7114 numaralı telefon numarasını kullanarak bizlere ulaşabilirsiniz.


Yıllardır bu sektörde çalışan, donanımlı, tecrübeli bir ekiptir. Bu ekip müşterinin problemini en kısa sürede çözmeyi amaçlar. Arızalı ürünü inceleyerek çok kısa bir süre içerisinde problemin kaynağını bulur. Eldeki malzemeler ile tamirini yapar.

Bazı durumlarda ürünün bir parçasının değişmesi gerekebilmektedir. Böyle durumlarda da en kısa sürede parçayı temin ederek sorunu ortadan kaldırır.

1 yorum:

Yeni tanışmama rağmen sanki yıllardır tanışıyor gibi samimi arkadaşlar gerçekten teşekkür ediyorum

Yorum Gönder

Özel Arama