Bayraklı Demirdöküm Servisi 0232 271 7114 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Bayraklı Demirdöküm Servisi 0232 271 7114

Bayraklı Demirdöküm Servisi

Bayraklı Demirdöküm Servisi 0232 271 7114


Demirdöküm bayraklı servisine Demirdöküm markasının ortak çağrı merkezi numarası kullanarak ulaşabilirsiniz. Böylece kendisinin teknik servis diye tanıtan diğer sahte teknik servislerin ya da dolandırıcıların tuzağına düşmezsiniz.

Bayraklı Demirdöküm servisi İzmir’in Bayraklı ilçesinde hizmet vermekte olup her türlü Demirdöküm ısıtma ve soğutma sistemlerinizin bakım ve onarımını yapmaktadır. Bayraklı Demirdöküm servisinin esas amacı Demirdöküm markasına yakışır bir şekilde hizmet vermek olduğu için hizmet bekleyen müşterilerine en kısa zamanda en iyi hizmeti ulaştırmaktadır. Servis çağırmak için 0232 271 7114 nolu telefonu arayınız.

Ayrıca değişim gerektiren parçalarda orijinal Demirdöküm parçaları kullanarak hem ısıtma soğutma sisteminizin parça bütünlüğünü korumaktadır hem de ev aletinizin ömrünü uzatmaktadır.Çünkü bazı teknik servisler arızalı olan parça yerine orijinal olmayan parça kullanmakta ve aletin ömrünü kısaltmaktadır. Ancak Bayraklı teknik servisinde böyle bir durum söz konusu değildir.

Bayraklı Demirdöküm servisi aynı zamanda kendisine ulaşmak isteyen kişilere 7 x 24 saat hizmet vermektedir. Böylece saat kaç olursa olsun evinizde arıza yapan ısıtma ve soğutma sistemleriniz hakkında en kısa zamanda çözüme kavuşabilmektesiniz.

Ayrıca Bayraklı Demirdöküm teknik servisinin vermiş olduğu yıllık bakım hizmetlerinden faydalanmak için de yine aynı çağrı merkezi numarasını arayıp, randevu almanız yeterli olacaktır. Teknik servis tarafından yıllık bakımı yapılan ısıtma soğutma sistemleriniz daha iyi performans gösterecek ve daha az yakıt tüketecektir.

1 yorum:

kalisto model kombim yanınca bar saati kendi kendine yükseliyor ne yaılabilir?

Yorum Gönder

Özel Arama