Bayraklı Vaillant Servisi 0232 271 7114 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Bayraklı Vaillant Servisi 0232 271 7114


Bayraklı Vaillant Servisi0232 271 7114

Satış sonrası destek, müşteri memnuniyeti gibi kavramlar dendiği zaman akla ilk gelen firma şüphesiz ki Vaillant’tır. Bu övgüyü sonuna kadar hak eden Vaillant geçmişten günümüze her zaman müşteri odaklı çalışan bir kurum olmuştur.

Çok kaliteli ürünlere sahip olmasına rağmen, her ürünün bazı arızaları meydana gelebilmektedir. Bu çok doğaldır. Bazen eskimeye bağlı olarak bazen de yanlış kullanım sonucu ürünler de arızalar meydana gelebilmektedir.

Fakat bu arızaların giderilmesi için teknik servisler mevcuttur. İzmir Bayraklı’da faaliyet gösteren Bayraklı Vaillant Servis tam da bu amaca hizmet etmek için kurulmuştur. Arızalanan, çalışmasında aksaklıklar olan ürünlerin tamirini gerçekleştirmek için çalışmaktadır. Bu servis tamamen müşteri memnuniyetine önem veren bireylerden oluşmuştur.

Öncelikle ürün tamir edilmesi doğrultusunda ilk yapılması gereken müşteri destek hattını aramaktır. Müşteri destek hattında çalışan personeller büyük bir zevk ile müşterilerin derdini dinler.İyice analiz ettikten sonra müşterinin problemi doğrultusunda teknik servis randevusu verir. Önceden gelmesi haftalar hatta ayları bulan servis Bayraklı Vaillant Servis sayesinde müşteri ne zaman isterse, ne zaman müsaitse o zaman gönderilir. Bu bir sonraki gün de olsa değişmez. Servis çağırmak için 0232 271 7114 nolu telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.

Hemen ertesi gün bile servis hizmetinden yararlanmak mümkündür. Vaillant Servis için çalışan teknik ekip yıllardır bu işi yapan, bu iş hakkında özel eğitimler görmüş olan başarılı ve işini seven kişilerden oluştuğu için bütün arızalar en kısa süre içerisinde çözümlenmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama