Bornova Vaillant Servisi 0232 271 7114 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Bornova Vaillant Servisi 0232 271 7114


Bornova Vaillant Servisi0232 271 7114

Günümüzde klima, kombi, şofben gibi ürünler alacak olan kişiler ilk olarak Vaillant’ı ziyaret etmektedirler. Hem ürünlerinin kalitesi hem de müşteri odaklı çalışan bir firma olduğu için Vaillant bu kadar iyi ve güvenilir bir kurum haline gelmiştir.

Müşterilerinin kendisine güvendiğinin farkında olduğu için müşterilerine maksimum hizmet verme politikasını benimsemiştir. Müşterilerini hem satış esnasında bilgilendirmek hem de satış sonrası gereken her türlü desteği vermek için yıllardır aynı kalite de ve istikrar da çalışmaktadır.

Bu doğrultuda da birçok servis hizmeti verilmeye başlanmış ve hemen hemen Türkiye’nin her ilçesine servisler kurulmuştur. Bunlardan biri olan Bornova Vaillant Servis üstün hizmet kalitesini benimseyerek müşterilerini memnun etmeyi kendisine ilke edinmiştir. İzmir’in Bornova ilçesinde faaliyetlerini gösteren bu servis ekibi her türlü problemi çözmeye hazır beklemektedir.

Bazen kombiler, şofbenler arıza yapabilir. Bu gayet normal bir durumdur. Böyle olduğu zaman paniklemeye hiç gerek yoktur. Çünkü bu gibi sorunları çözmek için teknik servis ekibi bulunmaktadır. Teknik servis ekibi aranarak üründeki problem detaylıca anlatılmalıdır. Servis çağırmak için 0232 271 7114 nolu telefonu arayınız.

Problemi dinleyen ve analiz eden uzman kişi, müşteriye en uygun günde teknik servisi müşteriye yönlendirmelidir. Tamamen işinin ehli olan ve özel eğitimlerden geçmiş teknik servis ekibi ürünün arızasını tespit ederek bu doğrultuda en iyi çalışmayı yaparak kısa bir süre içerisinde arızayı ortadan kaldırarak tamiri gerçekleştirmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama