Çiğli Demirdöküm Servisi 0232 271 7114 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Çiğli Demirdöküm Servisi 0232 271 7114

Çiğli Demirdöküm Servisi

Çiğli Demirdöküm Servisi0232 271 7114

Çiğli Demirdöküm teknik servisi İzmir’in Çiğli ilçesinde hizmet vermekte olup her türlü Demirdöküm ısıtma ve soğutma sistemlerinizin arıza ve bakımı kaliteli teknik servis elemanlarıyla ve ekiplanmalarıyla yapmaktadır.

Çiğli Demirdöküm servisi özellikle kış aylarının gelmesi ile birlikte kombi ve klimaların kış bakımı yapmaktadır ve böylece daha rahat bir kış geçirmenizi sağlamaktadır. Bunun dışında kombi ve klimalarınızda meydana gelmiş olan arızaları da en kısa zaman da çözmektedir.

Demirdöküm kombiniz çalıştığı halde ısıtmıyorsa ya da sıcak su kullanımı yaparken peteklerinizin ısısı düşüyorsa Çiğli Demirdöküm servisine kombinizde oluşan bu arızayı bildirmeniz yeterli olacaktır. Ya da klimanız üfleme yaptığı halde sıcak ya da soğuk havayı devreye sokmuyorsa yine Çiğli Demirdöküm servisini arayarak en kısa zamanda klimanızın tekrar sağlıklı çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Bütün bu arızalar dışında kimi zaman kullanıcı hatalarına bağlı olarak da ısıtma ve soğutma sistemleri hata verebilmektedir. Böyle bir durumda aletinizin reset tuşuna basmanız çoğu zaman yeterli olacaktır ancak reset tuşuna bastığınız halde arıza hale giderilmemiş ise Çiğli Demirdöküm servisini arayarak yardım isteyebilirsiniz.servis çağırmak için 0232 271 7114 nolu telefonu arayınız.

Gerek telefonda alabileceğiniz bir yönlendirme ile gerekse eve gelecek olan teknik servis hizmeti ile Demirdöküm ısıtma ve soğutma sisteminizdeki arıza en kısa sürede ve en güvenilir şekilde giderilecektir. Bütün bu hizmetleri ise aletiniz garanti kapsamında ise ücretsiz olarak alabileceksiniz.

1 yorum:

aden kombim kaloriferi ısıtıyor ama muslukları ısıtmıyor

Yorum Gönder

Özel Arama