İzmir Demirdöküm Servisi 0232 271 7114 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

İzmir Demirdöküm Servisi 0232 271 7114

İzmir Demirdöküm Servisi

İzmir Demirdöküm Servisi0232 271 7114

Türkiye’nin en prestijli markalarından biri olan Demirdöküm bu alandaki başarısını tamamen müşteri odaklı çalışmasına ve ürünlerinin dayanıklılığına ve kalitesine borçludur. Önemli olan kaliteli üretim yapmak kadar müşteriye bu ürünü sattıktan sonra da herhangi bir problem olduğu zaman daima müşterinin yanında olmaktır.

Ürünü sattım şimdi işim bitti mantığı yerine, müşterime nasıl yardım edebilirim mantığının benimsenmesi gerekmektedir. İşte bunun için İzmir Demirdöküm Servisi müşterilerinin memnuniyetini sağlamaktadır. Ürün satıldıktan sonra daima müşteri ile iletişim halinde olarak en ufak bir sıkıntıda dahi müşterinin evini ziyaret ederek arıza çözülmektedir. Servis çağırmak için 0232 271 7114 nolu telefonu arayınız.

Eğer müşteri herhangi bir olumsuz durumla karşılaşırsa hiç çekinmeden hemen servisi aramalıdır. Çünkü servisin görevi de tam olarak bunlardır. Satış sonrası destek, bütün servislerin yapması gereken bir uygulamadır. Müşteriler 7/24 ne zaman problem yaşarsa yaşasın daima aktif olan çağrı merkeziyle iletişime geçmelidir.

Aldığı üründe birtakım bozulmalar meydana geldiyse ya da yıllık bakımlarının yapılma zamanı yaklaştıysa mutlaka servisi arayarak kendilerine uygun gün için randevu almalılardır. Servis ekibi işinde uzman kişilerden oluşmaktadır. İşini büyük bir disiplin içinde ve severek yapan tecrübeli kişiler İzmir Demirdöküm Servisi bünyesinde çalışmaktadırlar.

Olabildiğince kısa süre içerisinde sorunu çözerek müşteriyi memnun etmeyi hedeflerler. Yalnızca arızalar olduğunda değil kafaya takılan bir soru işareti olduğu zaman ya da ürünün kullanımıyla ilgili anlaşılmayan bazı durumlar olduğu zaman da servis hizmetine başvurulabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama