Karabağlar Demirdöküm Servisi 0232 271 7114 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Karabağlar Demirdöküm Servisi 0232 271 7114


Karabağlar Demirdöküm Servisi0232 271 7114

Karabağlar Demirdöküm servisi Demirdöküm markasının genel çağrı merkezi numarası olan 264 7 444 numaralı çağrı merkezi numarası dahilinde hizmet vermekte olup böylece Demirdöküm kullanıcılarını sahte teknik servislerden ve dolandırıcılardan korumaktadır.

Ana çağrı merkezini arayan ve Karabağlar’da oturan bir Demirdöküm kullanıcısına çağrı merkezi hemen Karabağlar Demirdöküm servisini yönlendirmektedir.

Karabağlar Demirdöküm servisi sadece alınan ürünün bakım ve onarımını yapmakla kalmaz eve ilk kez gelecek olan ürünü adrese teslim eder ve kurulumunu yapar. Kurumunu yaptığı ürün hakkında kullanıcısına ürün hakkından açıklama yapar, olası arıza durumunda ilk yapılması gerekenleri söyler ve kullanıcısının hak ve yetkilerini kendisine bildirir.

Teslimatın ardından da ürünün teslim alındığına dair imza alarak ilk hizmetini vermiş olur. Almış olduğunuz ürün hakkında yılda bir ya da iki defa arayarak üründen memnun olup olmadığınızı sorarak geri dönüş alabilir ve yıllık bakım planı hakkında sizi bilgilendirir.

Almış  olduğunuz ürünün yıllık bakımı yaptırmak istediğinizde de size bir randevu saati ve tarihi vererek en kaliteli bir şekilde bakım hizmetini sunar ve ana hizmet binasını da bakımınızın yapıldığına dair bilgilendirir.Servis çağırmak için 0232 271 7114 nolu telefonu arayınız.

Kullanılan üründe oluşan bir hatanın ürünün kendisinden mi yoksa kullanım hatasından dolayı mı bir arıza verdiğini tespit eden Karabağlar Demirdöküm servisi belirlenen arıza durumuna göre üründeki arızayı giderir ve yine kullanıcısı arıza hakkında ve çözümü hakkına bilgilendirerek aynı hataları bir daha yapmamalarını sağlar.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama