Konak Demirdöküm Servisi 0232 271 7114 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Konak Demirdöküm Servisi 0232 271 7114


Konak Demirdöküm Servisi0232 271 7114

Bilindiği üzere Demirdöküm, sektörünün lider firmalarından biridir. Bundaki en önemli etken de ürünler kaliteli oluşudur. Demirdöküm ürünleri genelde arıza yapmamasına rağmen çok nadir de olsa karşılaşılabilecek problemler için 7/24 çalışan bir servise mevcuttur.

Türkiye’nin her ilindeki Demirdöküm kullanıcıları için servisler düşünülmüştür. Konak Demirdöküm Servisi, İzmir’in Konak ilçesinde faaliyet göstermektedir. Bu servis bünyesinde çalışan herkes profesyonel ve oldukça tecrübelidir. Çağrı merkezinden teknik ekibine kadar herkes işinin ciddiyetinin farkındadır.

Herhangi bir problemi olan müşteriler servisi arayarak yardım talep edebilirler. Çağrı merkezi dendiği zaman genellikle herkesin aklına saatlerce arayıp ancak kimseye ulaşamadıkları telefonlar gelir. Ancak Demirdöküm Servis çağrı merkezinde durum hiç de sanıldığı gibi değildir.

Daima hazırda bekleyen çağrı merkezi ekibi müşterileri mümkün olduğunca hızlı bir şekilde dinlerler. Müşterinin problemini hemen analiz ederek gerekli teknik ekibi gönderirler. Servis çağırmak için 0232 271 7114 nolu telefonu arayınız.

Mümkün olduğunca en hızlı şekilde servis evlerine gelerek arızayı giderecektir. Konak Demirdöküm Servisi bünyesinde çalışan teknik ekip oldukça usta ve hızlıdır. Yıllardan beri bu işi yapan, bu işte yıllarını harcamış işinin ehli insanlardır. Hemen üründeki arızayı bularak tamir işlemine başlarlar. Ürünün arızası küçükse yalnızca birkaç saat içinde onarım işlemi tamamlanır.

Eğer ürünün arızası büyükse ve parça değişimi gerekiyorsa ana merkezden yeni bir parça sipariş verirler. Oldukça kısa bir sürede gelen bu parça ile hemen ürün tamir edilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama