Narlıdere Demirdöküm Servisi 0232 271 7114 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Narlıdere Demirdöküm Servisi 0232 271 7114

Narlıdere Demirdöküm Servisi

Narlıdere Demirdöküm Servisi - 0232 271 7114

Kombi, doğalgaz dendiği zaman akla ilk gelen marka şüphesiz ki Demirdöküm’dür. Bunun en büyük nedeni Demirdöküm’ün kalitesinin yurtiçinde herkes tarafından bilinmesidir. Zaman zaman bu tarz ürünlerde arızalar meydana gelebilir.

Arıza olmadığı zaman bile bazı ürünlerin yıllık bakımlarının yapılması gerekir. Kombiler yıllık bakımın en çok gerektiği ürünlerdir. Bu kombinin çalışma verimi açısından çok önemlidir. Bakımı yapılmış, temizlenmiş bir kombi çok daha iyi bir şekilde ısıtacaktır. Aksi takdirde ısıtmada istenilen verim alınamayabilir.

Yıllarca bakımı yapılmayan kombiler de adeta hasara, bozukluğa davetiye çıkarır. Kombiler çok ucuz ürünler olmadığı için alındığı zaman iyi bakılmalıdır. Mutlaka zamanı geldiğinde gerekli bakımları yaptırılmalıdır. Bu bakımları da kombinin teknik servisi yapmaktadır. Servis çağırmak için 0232 271 7114 nolu telefonu arayınız.

İzmir’de faaliyet gösteren Narlıdere Demirdöküm Servisi tüm yıllık bakımları yapmaktadır. Bu konuda müşterilere iş düşmektedir. Narlıdere Demirdöküm Servisi aranarak randevu talep edilmesi gerekmektedir. Fakat bu randevuları almak çok kolay ve hızlıdır. Çağrı merkezinde görevli olan teknik ekip en kısa sürede çağrılara cevap vererek randevuları ayarlamaktadır.

Günün hangi saatinde aranırsa aransın mutlaka telefonlara cevap verilmektedir. Geniş bir çağrı merkezi personeline sahip olan Narlıdere Demirdöküm Servisi müşterilerinin memnuniyeti için elinden geleni yapmaktadır. Randevu müşteri için uygun gün ve uygun saate ayarlanmaktadır.

Evi ziyaret eden servis personelleri işlerini büyük bir titizlik ve disiplin içinde yaparak kısa zamanda kombi bakımını gerçekleştirmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama