Yenisahra Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Yenisahra Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Yenisahra Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Güven duyulan Arçelik marka beyaz eşya ürünlerinin İstanbul ili genelinde şubeleri ile teknik servis, bakım ve onarım hizmetlerini yürüten firmamız, yirmi yıllık deneyimi ile profesyonel bir çalışma sergilemektedir.

Kaliteli hizmet sunumu ile Yenisahra’ da faaliyetlerine uzun yıllardır devam eden Yenisahra Arçelik Servisi, dünya standartlarında hizmet yaklaşımı ile öncelikli olarak müşteri memnuniyetini ilçe sınırlarında uygulama becerisi göstermektedir.

Her çalışmasında titiz adımlar atarak bölge sakinlerinin beğenisini de kazanan şubemiz, farklı hizmet sunumları ile pratik çözümleri bölge sakinlerine kolayca yansıtabilmektedir. Servis çağırmak için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Standart hizmet anlayışından kişiye özel hizmet anlayışına geçebilen ve modern firma statüsünde çalışmalarının meyvesini toplayan, dolayısıyla Ataşehir gibi yoğun nüfusun bulunduğu bir ilçede hizmetlerinde hiçbir aksama meydana gelmeden ticari hayatını sürdüren kuruluşumuz, bölge halkının beğenilerini sektöründe lider firma olarak kanıtlamaktadır.

Üstün teknoloji ve kaliteyi bünyesinde barındıran Arçelik, tüketicisine üretim sistemi ayrıcalığı içerisinde birçok beyaz eşya seçeneğini yıllardan itibaren sunmaktadır. Arçelik, dünya genelinde beyaz eşya üzerine üretimleri ile her geçen gün hedef kitlesini genişleten bir çalışma sergilerken, markası gereği müşteri memnuniyeti ilkesini hızla harekete geçirmekte ve üretim sathında dünyada pek çok ilki başarı ile gerçekleştirmektedir.

Yirmi dört saat faaliyet içerisinde bulunan ve Yenisahra sakinlerinin tüm beyaz eşya arıza durumlarında yüksek tempoda hizmet sergileyen Yenisahra Arçelik Servisi, talepler doğrultusunda nitelikli çalışmalarını geçmişte olduğu gibi bugün de tekrarlamaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama