Başıbüyük Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Başıbüyük Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Başıbüyük Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Her geçen gün hızla gelişen 21.yüzyıl teknolojisinin ürünleri olan yeni nesil çamaşır makinesi modelleri, ilk dönem modellerine göre çok daha kaliteli ve çok daha fonksiyonel bir kullanım sunuyor.

Özellikle de günümüzde Arçelik çamaşır makineleri düşük enerji ve su tüketimleri ile cebinizin de dostu oluyor. Bu noktada çamaşır makinenizin günlük yaşantı içerisinde karşı karşıya kaldığınız arızalanmaları durumunda size yaratacağı problemleri en kısa süre içerisinde çözüme kavuşturabilme hedefi ile Başıbüyük Arçelik Servisi merkezimizde profesyonel hizmetler uygulamaktayız.

Çamaşır makinenizin suyunu boşaltmaması sorununa yönelik olarak tamamen profesyonel ve teknolojik altyapılı bir servis hizmeti anlayışı çerçevesinde müdahale gerçekleştiren Başıbüyük Arçelik Servisi teknik ekiplerimiz ile çamaşır makinenizin bu sorunundan kısa süreler içerisinde kurtulabilirsiniz. 0216 471 59 56 nolu telefondan servis çağırınız.

Çamaşır makinenizin su boşaltma aktivitesini yerine getirmesine engel olan arızalı parçanın tespiti konusunda en ileri nesil teknolojileri kullanan alanlarında uzman teknik ekiplerimiz, arızalı olan parçanın tespitini kısa süre içerisinde gerçekleştirmektedir.

Bu aşamada parçanın onarımı için gerekli olan uygulamaların gerçekleştirilmesinin dışında teknik ekiplerimiz eğer gerekli görmeleri durumunda arızalı parçanın değişimini gerçekleştirmektedir ki bu aşamada kesinlikle orijinal yedek parça kullanımı gerçekleştirilmektedir.

Böylelikle çamaşır makinenizin kısa süreler içerisinde aynı parçadan aynı veya benzer arızalanmalar vermesinin önüne geçebildiğimiz gibi çamaşır makinenizin de üstün bir dayanıklılık ve performans verebilmesini sağlamaktayız.

Böylelikle çamaşır makinenizi yeniden kullanmaya başlarken, sık sık bu tip mağduriyetler ile karşı karşıya kalmazsınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama