Bulgurlu Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Bulgurlu Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Bulgurlu Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 

Değerli bir metal olan gümüş, tarih boyunca insanoğlunun çeşitli amaçlarla kullandığı bir metaldir. Günümüzde de pek çok amaçla kullanılan gümüş parçalar arasında, yemek takımları da bulunur.

Çatal, bıçak takımlarının gümüş olarak tercih edilmesi, günümüzde sıklıkla karşılaştığımız bir durumdur. Gümüş parçaların bulaşık makinesinde yıkanıp yıkanmadığı sorusu ise, Bulgurlu Arçelik Servisi çağrı merkezine sıklıkla sorulan bir sorudur.

Gümüş mutfak malzemeleri, yüzyıllardır vazgeçilmez kullanım eşyaları arasındadır, prestij ve ince bir zevkin aynası olarak görülen gümüş mutfak eşyaları, bulaşık makinelerinde yıkanabilir. Bununla birlikte gümüş eşyaların, bulaşık makinesinde yıkanması sırasında dikkat edilmesi gereken birkaç detay vardır.


Öncelikle gümüş eşyaların birbirlerine ve başka metal eşyalara temas etmemesi gerektiği unutulmamalı, bu şekilde bulaşık makinesine yerleştirilmelidir. Servis çağırmak için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Yanı sıra gümüş mutfak eşyalarının üzerlerinde bulunan yiyecek artıkları temizlenerek cihaza yerleştirilmesi, çeşitli pas lekelerinin oluşmasının önüne geçeceği gibi, eşyaların düzgün bir şekilde yıkanabilmesini de sağlar.

Bulgurlu Arçelik Servisi çağrı merkezi, her gün ve her saat olmak üzere ulaşabileceğiniz ve Arçelik markalı tüm beyaz eşya ürünleri için hizmet talebi bırakabileceğiniz bir şekilde yapılandırılmıştır.

Çağrı merkezimize bulaşık makinenizin oluşturduğu tüm sorunlar için hizmet talebi oluşturabilirsiniz. Bulaşık makinesinde gümüş ve benzeri metal ürünlerin yıkanması sırasında, bu metallerin cihaza vereceği tepkiler hakkında üreticisinden bilgi almanız hem eşyalar ve hem de bulaşık makineniz açısından önemli bir durumdur.

Metal mutfak eşyalarının bulaşık makinesinde yıkanması sırasında, cihazınızın kullanma kılavuzunda da bulunan talimatları dikkatle incelemenizi öneririz.

1 yorum:

Cumhuriyet mahallesi bulgurlu acil servis lazım buzdolabım içine su akıtıyor

Yorum Gönder

Özel Arama