Çakmak Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Çakmak Arçelik Servisi - 0216 471 59 56


Çakmak Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 

Komplike ve ileri teknik ve teknolojik yapıya sahip olarak üretilen bulaşık makineleri, gündelik yaşamımızın vazgeçilmez kullanım eşyalarından biridir.

Bununla birlikte hassas cihazlar olan bulaşık makinelerinin çeşitli nedenlere dayalı olarak arızalanmaları, her elektronik alet de olduğu gibi olağandır. Cihazınızın arızalanmaması, daha uzun ömürlü ve verimli bir şekilde kullanılabilmesi için, öncelikle kurulum, kullanma ve temizleme talimatlarına uyulmalıdır.

Buna rağmen, cihazların yoğun kullanımı, elektrik ve su şebekesindeki gerilim değişiklikleri, çeşitli dış etkenler ve kullanıcı hatalarından kaynaklı olarak bulaşık makineleri çeşitli arızalar gösterebilirler. Cihazınız arızalandığında, gösterdiği belirtiler, arızanın asıl nedeni ile ilgili de bilgiler verir. 0216 471 59 56 nolu telefondan servis çağırabilirsiniz.

Cihazın çalışmadığı fark edildiğinde ilk olarak su şebekesinde veya elektrik şebekesinde bir arıza veya kesinti olup olmadığı kontrol edilmelidir. Bu kontrolden sonuç alınamadığında en kısa süre içerisinde Çakmak Arçelik Servisi çağrı merkezinin 24 saat olarak sunulan hizmetlerinden faydalanmanızı öneririz.

Bulaşık makineniz su almıyorsa, su giriş ve çıkış hortumlarının tıkalı olup olmadığı ve yerlerine tam olarak takılı olup olmadığı kontrol edilmelidir. Cihaz açılıyor elektrik geliyor ancak yıkama programı başlamıyorsa, büyük bir olasılıkla elektronik bir arıza oluşmuştur ve bu durumda Çakmak Arçelik Servisi teknik servis birimlerine başvurmanızı öneririz.

Bulaşık makinenizin gürültülü ve sarsıntılı bir şekilde çalıştığını fark ettiğinizde, öncelikle cihazın ayarlanabilir ayaklarının zemine tam olarak oturup oturmadığını kontrol etmeniz, oturmayan ayak varsa gerekli ayarı yaparak, zemine tam olarak oturmasını sağlamanız önerilir.

Bulaşık makinelerinin çalışması sırasında oluşan doğal vibrasyon, cihazın ayaklarının zemine tam oturması halinde hissedilmeyecek şekilde geliştirilmiştir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama