Çengelköy Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Çengelköy Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Çengelköy Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 

Çağımızın ileri teknik ve teknolojik birikimi, yaşamlarımızı kolaylaştırmak, daha fazla konfor oluşturmak ve yaşam standartlarımızı yükseltmek amaçlarıyla kullanılıyor. Bu birikimin gündelik yaşamlarımıza yansıyan en önemli örnekleri ise beyaz eşyalar, Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı ve benzeri dayanıklı tüketim ürünleri, yaşamlarımızı en kolay hale getirecek şekilde özel olarak üretiliyorlar.

Bununla birlikte bu ürünlerin yanlış bir şekilde kullanılması ve kurulumları sırasında yapılan hatalar, bu ürünlerin arızalanmalarında büyük bir rol oynuyorlar. Çengelköy Arçelik Servisi çağrı merkezine ulaşan, arıza bildirimleri üzerinde yapılan araştırmalarımızda, arıza nedenlerinin ilk sırasında kullanımdan kaynaklı hatalar geliyor, bunu en yakından kurulum sırasında yapılmış hataların neden olduğu arızalar izliyor. Servis çağırmak için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Beyaz eşya ürünleri ile birlikte kullanıcılara sunulan kullanım kılavuzunda, ürünlerin kurulumu, kullanımı ve temizlenmesi sırasında yapılması gerekenler tüm detaylarıyla kullanıcılara sunuluyor. Sadece bu kitapçıklarda yazılanlar uygulandığında, beyaz eşya ürünleri uzun ömürlü ve en verimli şekilde kullanılabilirler.

Bununla birlikte, kullanıcıların kendi koşullarına paralel olarak yapılan bir takım yanlışlıklar da, zaman içerisinde arızaların ortaya çıkmasına neden olabiliyor. Arçelik beyaz eşya ürünleriyle ilgili yaşadığınız tüm sorunlar için başvurabileceğiniz Çengelköy Arçelik Servisi teknik servis personelleri, tüm arızaların yerinde onarılabileceği özel bir hizmet yapılanmasına sahiptir.

Beyaz eşya ürünlerinizin kurulumu, bakımı, teknik tüm sorunlarıyla ilgili her gün ve her saat olmak üzere başvurabileceğiniz çağrı merkezimize ulaşan tüm hizmet talepleri, en kısa süreler içerisinde mobil teknik servis üniteleri tarafından yanıtlanıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama