Cevizli Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Cevizli Arçelik Servisi - 0216 471 59 56


Cevizli Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Teknolojik yenilikler gelişimini devam ettirdikçe, günlük yaşantının her alanında karşı karşıya kalınan ihtiyaçlara yönelik olarak modern ve kaliteli çözümler sunulmaktadır.

Özellikle de her geçen gün hızla gelişen beyaz eşya teknolojileri bu alanda önemli bir rol üstleniyor ki zaten günlük yaşantı içerisinde yoğun olarak kullanılan çamaşır makineleri bu alandaki en somut örneklerden birisini oluşturuyor.

Gün içerisinde çamaşır yıkama faaliyetlerini daha hızlı, daha kaliteli ve daha ekonomik şekilde gerçekleştirebilmenize yardımcı olacak üstün teknolojilere sahip olan çamaşır makineniz zaman zaman çeşitli arızalanmalar ile karşı karşıya kalabiliyor.

Özellikle Cevizli Arçelik Servisi merkezimize yönelik olarak son dönemlerde en yoğun gelen arıza bildirimlerinin başında çamaşır makinesinin suyunu boşaltamaması sorunu geliyor. Servis merkezimizde görevli olan teknik ekiplerimiz, alanlarında almış eğitimleri ve kazanmış oldukları deneyim ile çamaşır makinenizin suyunu boşaltamamasına neden olan arızanın giderilebilmesi amacı ile arızanın kaynağını hızlı şekilde tespit etmektedir.

Bu aşamada teknolojik teçhizatların yanı sıra sadece orijinal yedek parça kullanımı gerçekleştirdiklerinden, çamaşır makinenizin ilk günkü dayanıklılığına sahip olmasını sağlamaktayız. Servis için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Çamaşır makinenizde bu tip bir uygulamaya olan güvenimizle sizlere garanti uygulaması da sunmaktayız. Çamaşır makinenize yönelik olarak arıza tespit ve arıza onarım çalışmalarında Cevizli Arçelik Servisi merkezimiz tarafından 1 yıllık garanti uygulaması sunularak, çamaşır makinenizin benzer veya aynı arızalanmalardan kaynaklı size maddi ve manevi mağduriyet yaşatmasının da önüne geçiyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama