Fetih Mahallesi Arçelik Servisi - 0216 471 56 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Fetih Mahallesi Arçelik Servisi - 0216 471 56 56

Fetih Mahallesi Arçelik Servisi - 0216 471 56 56

Teknolojinin günlük yaşantı içerisinde son derece etkin şekilde kendisine yer edinmekte olduğu bugünlerde artık beyaz eşya teknolojileri de son derece yoğun ve sık bir ekilde ilgi görüyor.

 Günümüzde artık ev hanımlarının günlük ev işleri konusunda en büyük yardımcıları olan beyaz eşya ürünleri arasında özellikle de bulaşık makinesi modelleri öne çıkıyor. 0216 471 59 56 nolu telefondan bize ulaşınız.

Gün içerisinde zaten oldukça zorlu, zaman alıcı ve yorucu olan ve özelikle soğuk havalarda çok daha zorlu hale gelen bulaşık yıkama faaliyetlerini daha konforlu, daha basit ve daha hızlı hale getiren bulaşık makineleri Arçelik teknolojisiyle birlikte lüks bir beyaz eşya ürünü olmaktan çıktı.

Günümüzde artık hemen hemen her evde kendisine etkin bir şekilde yer edinmekte olan bulaşık makineleri ile elde edilen konfor, tasarruf ve yüksek düzeydeki bulaşık hijyenikliği nedeni ile yoğun şekilde kullanılmakta olunan bulaşık makinelerindeki arızalanma durumlarına karşı da Fetih Mahallesi Arçelik Servisi merkezimiz tarafından profesyonel çözüm ve servis uygulamaları gerçekleştirilmektedir.

Özellikle de her zaman Arçelik’in dünya beyaz eşya teknolojisi alanında getirmiş olduğu yenlikler ile ilgili olarak bilgi alabilecekleri ve deneyim kazanabilecekleri eğitim seminerlerine katılım gerçekleştire teknik ekiplerimiz ile hızlı ve kaliteli müdahaleler gerçekleştiriyor.

Bölgeniz içerisinde yer alan ve tam teşekküllü olmaları ile her türlü arıza bildirimine ilişkin olarak etkin müdahaleleri kısa süreler içerisinde gerçekleştirebilme şansına sahip olabilen Fetih Mahallesi Arçelik Servisi teknik ekiplerimiz, güler yüzlü hizmetleri ile yüksek düzeyde müşteri memnuniyeti hedefliyor.

Ayrıca arıza onarımı ardından 1 yıllık garanti hizmetlerinden de faydalanabilme şansına sahip olabiliyorsunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama