Fındıklı Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Fındıklı Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Fındıklı Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Sıklıkla karşılaşılan bulaşık makinesinin su almaması şikayeti, genellikle şebekesel veya kullanıcıların yaptığı basit hatalar nedeniyle ortaya çıkabiliyor. Şehir şebekesinde yaşanan alçak ve yüksek gerilimler, şebekeden gelen tortuların filtreyi tıkaması gibi nedenlere paralel olarak ortaya çıkan bu sorunla karşılaşıldığın da, ilk olarak cihazın su giriş hortumu kontrol edilmelidir.

Su giriş hortumu yerinden sökülerek, suyun gelip gelmediği ve hortumun üzerinde bulunan filtrenin tıkalı olup olmadığı kontrol edilmelidir. Bu kontroller sağlandıktan sonra, cihazın halen su almaması durumunda, cihazı enerji kaynağından sökerek bir süre beklenmeli ve cihaz yeniden çalıştırılarak su alıp almadığı kontrol edilmelidir. Servis çağırmak için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Halen sorun devam ediyorsa cihaz çalıştırılmadan en kısa süre içerisinde Fındıklı Arçelik Servisi teknik servis personellerinden yardım talep edilmelidir.

Bulaşık makinelerinin sahip olduğu ileri teknolojik özellikleri arasında, pek çok koruma önlemi de bulunmaktadır. Sürekli yüksek veya alçak su basıncına maruz kalan cihazlar, bu durumdan zarar görmemek için programını durdurarak, su almamaya başlayabilir.

Bu türlü bir durumun çözülebilmesi için, cihazın bir süre enerjiden kesilerek yeniden başlatılması gerekir. Bununla birlikte cihaz çalışmamakta ısrar ediyorsa, daha teknik başka bir problemi olduğu düşünülebilir. Böyle bir durumla karşılaşıldığında, hızlı bir şekilde Fındıklı Arçelik Servisi çağrı merkezine bir hizmet talebi bırakmanız önerilir.

Cihazın sık sık su alamaması, fonksiyonel çalışmasını etkileyerek, verimsiz bir şekilde çalışmasına neden olabildiği gibi, su basıncıyla ilgili yaşanan sıkıntının giderilmemesi halinde, cihazda daha teknik sorunlar da ortaya çıkabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama