Güzelyalı Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Güzelyalı Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Güzelyalı Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makineleri günlük yaşantı içerisinde özellikle ev hanımları açısından çok önemli fırsatlar ve kolaylıklar sağlıyor. Servis için 0216 471 59 56 nolu telefondan bize ulaşın.

Bu sebep dolayısı ile de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde çamaşır makinesi ürünleri toplum genelinde son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. İnsanlar günlük yaşantıları içerisi de karşı karşıya kaldıkları tüm sorunlar konusunda modern yüzyıl çözümlerinden faydalanabilme şansına sahip olabiliyor.

Bu yüzden de günümüzde yoğun şekilde kullanmakta oldukları çamaşır makinelerinde pek çok arızalanma meydana gelebiliyor. Bu arızalanmalar durumunda da Güzelyalı Arçelik Servisi merkezimiz tarafından profesyonel uygulamalar sunuluyor.

Çamaşır makinesinde meydana gelen yıkama sonrası sıkma yapmaması arızasına yönelik olarak Güzelyalı Arçelik Servisi merkezimizde doğrudan profesyonel uygulamalar ile birlikte çamaşır makinesinin en kısa süre içerisinde yeniden sıkma özelliğini de yerine getirebilmeleri sağlanıyor.

Bu kapsamda makine motorunun sıkma sargısında arıza olabileceğinden sıkma sargısını kontrol eden teknik ekiplerimiz arızalı ise motor değişimi gerçekleştirmektedir.

Teknik ekiplerimizde ikincil olarak ise hız kontrol ünitesi arızası meydana gelmiş olabileceğinden, arıza testi yaparak, arıza tespit etmesi durumunda hız kontrol ünitesi değişimi gerçekleştirmektedir.

Bu parça değişimlerinde de yalnızca orijinal yedek parça kullanımı gerçekleştirerek, çamaşır makinenizin kısa süre içerisinde aynı parçadan yeniden arızalanma ile karşı karşıya kalmanınız sağlanmaktadır.

Bunun yanı sıra doğrudan 1 yıllık olacak şekilde garanti uygulamaları ile çamaşır makinelerinizin benzeri arızalanmalar ile karşı karşıya kalması durumunda mağduriyet ve ek maliyetler ile karşı karşıya kalmamanız sağlanmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama