Hasanpaşa Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Hasanpaşa Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Hasanpaşa Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makinesi arızaları arasında sıklıkla karşılaşılan bu şikayet, genel olarak şehir şebekesinde veya iç şebekede yaşanan sorunlar nedeniyle ortaya çıkıyor. Hasanpaşa Arçelik Servisi çağrı merkezimize ulaşan hizmet talepleri arasında en sık yer alan şikayetler arsında olan bu sorunla karşılaşıldığında, öncelik suyun kesik olup olmadığı kontrol edilmelidir.

Bu kontrolün arkasından makinenizin su giriş ve çıkış hortumunun herhangi bir nesne tarafından sıkıştırılıp sıkıştırılmadığı, fitlersinin tıkalı olup olmadığı kontrol edilmelidir. Cihazın su besleme hortumunun şehir şebekesine bağlandığı noktada bulunan vananın açık olup olmadığı kontrol edilmelidir. Servis için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Tüm bu kontrollerin ardından sorun çözülmediyse, en kısa süreler içerisinde çağrı merkezimize bir hizmet talep kaydı oluşturmanızı tavsiye ediyoruz.

Genel olarak bu sorunla ilgili üretilen çözümler, sorunun şehir şebekesinden veya su besleme hortumuyla ilgili yıpranmalar gibi tespitlerle oluşturuluyor.

Şehir şebekesinde yaşanan çeşitli gerilimlerinde neden olabildiği, su almama sorunu, cihazın kendisini bu türlü gerilimlerden koruması amacıyla geliştirilmiş olmasıyla da alakalı olabilir. Bununla birlikte bu sorunla sık sık karşılaşıldığında veya çözüm üretilemediğinde mutlaka Hasanpaşa Arçelik Servisi teknik servis personellerine başvurmanızı öneririz.

Oluşan herhangi bir arızadan kaynaklı olarak ortaya çıkan bir sorunsa veya cihazınız sık sık su alamadığı durumlarla karşılaşıyorsa, bu sorunun nedeninin çözülmemesi halinde, cihazınızın kullanım ömrü konusunda olumsuz etkiler ortaya koyacak ve çeşitli arızalarla karşılaşmak durumunda kalacaksınız.

Yanı sıra cihazın arızalı olarak ısrarlı şekilde çalışması ise, çok daha komplike arızalarında ortaya çıkmasına neden olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama