İcadiye Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

İcadiye Arçelik Servisi - 0216 471 59 56


İcadiye Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Günümüzde çamaşır makineleri ile artık yaşamın her alanında son derece pratik ve kaliteli çamaşır yıkama işlemlerini gerçekleştirebilme şansına sahip olunabiliyor. Özellikle de çok daha düşük su ve enerji tüketimi ile çok daha kaliteli bir çamaşır yıkamayı hızlı ve kısa süreler içerisinde gerçekleştirebilme şansına sahip olunabiliyor.

Bu yüzden de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde çamaşır makineleri, dünyanın her yerinde olduğu gibi oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Bu kapsamda da günlük yaşamın her alanında yoğun şekilde kullanılan çamaşır makinelerinde zaman içerisinde çeşitli arızalanmalar meydana gelebiliyor.

Çamaşır makinelerinizde karşı karşıya kaldığı arızalanmalara yönelik olarak İcadiye Arçelik Servisi merkezimizde arızaya yönelik olarak özel ve profesyonel çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Her zaman en yeni ve en ileri nesil teknolojileri yakından takip etmekte olan servis merkezimizde görevli olan teknik personellerden oluşan ekiplerimiz, kısa süreler içerisinde çamaşır makinenize yönelik olarak müdahalelerde bulunuyor. Servis çağırmak için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Çamaşır makinenizin teknolojisine uygun standartlarda teknik teçhizat ile tamamen profesyonel hizmet anlayışı ile çok daha kısa süreler içerisinde profesyonel uygulamalar sonucunda en üst düzeyde performans sunabilecek durumda olması sağlanıyor.

Çamaşır makinenize özel çalışmalar ile çok kısa süreler içerisinde ilk günkü performansında çalışma gerçekleştirebilmesi sağlanıyor. İcadiye Arçelik Servisi merkezinde çamaşır makinelerindeki elektriksel ve mekaniksel arızalanmalara yönelik olarak son derece hızlı ve kesin çözümler sunuyor. Ayrıca 1 yıllık garnati uygulaması ile benzeri arızalanmalar ile karşı karşıya kalınmasının da önüne geçiliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama