İmes Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

İmes Arçelik Servisi - 0216 471 59 56


İmes Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Bulaşık makineleri çağımızın en önemli yaşam alanı teknolojilerinden birisidir. Özellikle ev hanımları açısından gün içerisinde en fazla vakit alan ve en fazla yorucu uygulama gerektiren iş olan bulaşık yıkamayı hem ekonomik hem kaliteli hem de kolay hale getiren bulaşık makineleri, 21.yüzyıl dünyasında günlük yaşantı içerisinde son derece etkin ve aktif şekilde kullanılıyor.

Bu durum hem kullanım yoğunluğu hem de çevresel etmenler gibi pek çok farklı ekstrem sorun dolayısı ile arızalanmalar meydana geliyor. Servis çağırmak için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Bu tip arızalanmalar durumunda da İmes Arçelik Servisi merkezimizde tüm bulaşık makinesi modelleriniz için meydana gelecek arızalanmalara hızlı, kaliteli ve ekonomik çözümler sunuyoruz. Sürekli olarak yeni nesil bulaşık makinesi teknolojilerine dair güncellenen eğitim ve seminer hizmetleri ile güncel teknolojilere ilişkin olarak bilgi sahibi oluyor.

Bu şekilde bulaşık makineniz her ne kadar ileri nesil teknolojilere sahip olsa da ve yeni modelde bulunsa da kısa süreler içerisinde etkin ve kaliteli çözümler ile arıza onarımının gerçekleştirilmesini sağlıyoruz.

İmes bölgesi içerisinde yer alan gezici teknik ekiplerimiz ile İmes Arçelik Servisi çağrı merkezimize gelen arıza bildirimleriniz durumunda kısa süreler içerisinde ilgili adresinize gelerek, var olan üstün teknolojiye sahip teknik teçhizatları ve deneyimleri ile arıza tespitini ve ardından da sizin bilgilendirilmeniz eşliğinde arıza onarım çalışmalarını kısa sürelerde tamamlamaktadır.

Tüm arıza onarım uygulamaları sırasında da sadece orijinal yedek parça kullanımı gerçekleştirilerek, arızaların yeniden meydana gelmesinin önüne geçilmesi ve her zaman üstün performans sağlaması sağlanıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama