İstiklal Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

İstiklal Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

İstiklal Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Bulaşık makineleri yaşamlarımızı kolaylaştırmak amaçlı geliştirilen ve sürekli daha yeni ve daha avantajlı özelliklere sahip cihazlardır.

Bulaşık makinelerinde bulunan ön yıkama programı, çok kirli ve yağlı bulaşıkların, yıkama sırasında kullanılan deterjanın özelliklerinden daha fazla etkilenebilmesi ve düzgün bir şekilde yıkanabilmeleri için kullanabileceğiniz bir programdır.

Bununla birlikte, bulaşıklarınız çok kirliyse, ön yıkamayı cihaz dışında da yapabilir, bulaşıkların fazla kirlerden arınmasını sağladıktan sonra bulaşık makinenize yerleştirebilirsiniz. Bu durum sıklıkla başvurulan bir yöntem olmakla birlikte, bulaşık makinelerinde bulunan ön yıkama programlarını kullanarak, bulaşıklarınızda bulunan büyük yemek parçalarının çöpe atılması dışında, başkaca bir ön hazırlık yapmanızda gerekmez.

İstiklal Arçelik Servisi teknik servis bölümüne yapılan başvurular arasında, ön yıkama yapılmadan kullanılan bulaşık makinelerinin, bu durumdan kaynaklanan çeşitli sorunlar sıklıkla yer alıyor. 0216 471 59 56 nolu telefondan servis çağırabilirsiniz.

İstiklal Arçelik Servisi olarak, bu nedenle kullanıcılarımızın konuyla ilgili daha fazla bilgilenmesi açısından çeşitli çalışmalar yürütüyor, bulaşık makinesi kullanımıyla ilgili tüm detayları kullanıcılarımıza çeşitli platformları kullanarak aktarmaya devam ediyoruz.

Günümüzde geliştirilen bulaşık makineleriyle birlikte, bu makineler için özel olarak hazırlanmış deterjanların özellikleri, bir anlamda ön yıkama işlemini gereksiz hale getirmiştir. Yeni deterjan türleri, bulaşıklarda bulunan inatçı kirler, lekeler ve yağların kolayca yıkama esnasında temizlenmesi ve çözünmesini sağlayacak niteliktedir.

Bununla birlikte ön yıkama işlemi, halen çeşitli bulaşıklar için başvurulan bir yöntemdir. Ancak en önemli ayrıntının, cihazınız için en uygun deterjanın seçilmesi olduğu unutulmamalıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama