Kavacık Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Kavacık Arçelik Servisi - 0216 471 59 56


Kavacık Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Buzdolapları gıda maddelerini depoladığımız kullanım araçları olarak, sık periyodlarda temizliğinin yapılması zorunlu olan araçlar arasında yer alır. Tüm özellikleriyle verimli ve uzun ömürlü çalışması planlanmış olan buzdolaplarının temizliğine dikkat edilmemesi, zaman içerisinde çeşitli sağlık problemlerinin ortaya çıkmasına neden olabileceği gibi, cihazınızın da verimli bir çalışma performansı sergilemesine izin vermez.

Buzdolaplarının temizliğine başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzunda sunulan temizlik önerilerinin dikkatle okunması, cihazın temizlik sırasında çeşitli ve geri dönülmez hasarlar almasının önüne geçer.

Buzdolabının dış bölme temizliğini sadece hazırlanmış ılık su ve aşındırıcı özelliğe sahip olmayan bezler yardımıyla yapılması ılık suyla silindikten sonra kuru bir bezle de kurulanması gerektiği unutulmamalıdır. Arçelik servisi için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Kavacık Arçelik Servisi teknik servis personellerine ulaşan çağrılar üzerinde yapılan bir araştırmada, buzdolabı temizliği sırasında yapılan hataların, zaman içerisinde oluşan arızalara neden olabildiği tespit edilmiştir.

Kavacık Arçelik Servisi arıza tespit ve onarım birimleri, yanıt verilen tüm arıza talepleri inceleyerek, arıza nedenlerinin sıralanması sağlayan bir çalışma ortaya koyarak, arıza nedenleri konusunda önemli bir çalışma yapmıştır.

Buzdolabı temizliğinin kullanma kılavuzunda belirtilen kurallara uygun bir şekilde yapılmaması sonucuna bağlı olarak ortaya çıkan arıza yüzdesi, arıza nedenleri arasında ön sıralarda yer alır. Bu nedenle özellikle buzdolaplarının iç bölme temizliği yapılmadan önce, kullanma kılavuzunda bulunan temizleme önerilerinin incelenmesi önemlidir.

Buzdolaplarının temizliği sırasında çeşitli kimyasalların kullanılmamasına dikkat edilmelidir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama