Koşuyolu Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Koşuyolu Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Koşuyolu Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Arçelik Buzdolapları benzersiz bir teknoloji ve teknik özeliklere sahip olarak geliştirilerek tüketiciye sunulur. Bu sebeple cihazların kurulum ve kullanımı sırasında uyulması gereken bir takım kurallar bulunur. Bu kurallar, tüm tüketicilere satın alma esnasında cihazla birlikte verilen kullanım kılavuzu içerisinde sunulsa da, kullanıcıların bir çoğu bu kurallara uymak konusunda sıkıntı yaşarlar.

Bu durum cihazların kullanım hataları ve kurulum hataları gibi nedenler yüzünden, sıklıkla çeşitli arızalar göstermesine neden olur. Özellikle buzdolabı temizliği sırasında, cihazın kullanma kılavuzundan verilen bilgilere uyulması, hem temizliğin daha kolay ve kısa süre içerisinde yapılmasını sağlar ve hem de yapılan temizliğin cihazda herhangi bir sorunun oluşmasının önüne geçer.

Koşuyolu Arçelik Servisi çağrı merkezine bırakılan hizmet taleplerinden belirlenen buzdolapları arızaları arasında, en sık karşılaşılan arızalar, temizlik sırasında yapılan hatalardan kaynaklandığı tespit edilmiştir. Servis çağırmak için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Buzdolabının iç bölme temizliği sırasında sadece ılık su kullanılması, herhangi bir hijyen malzemesinin kullanılmaması, çok gerekli görüldüğü takdirde ise, sadece aşınma ve korozyon yapmadığı yetkili firmalar tarafından açıklanmış hijyen malzemelerinin seçilmesi önemlidir.

Aynı zamanda cihazların iç bölme temizliği sırasında aşındırıcı özelliklere sahip temizleme bezlerinin de kullanılmaması gereklidir. Ilık su ile yapılan silme işleminin ardından, iç bölmenin kuruması için bir süre cihazın fişten çekilerek dolap kapağının açık bırakılması önerilir.

Kurumu işlemi gerçekleştikten sonra cihazın dolap kapağı kapatılarak fişi takılmalıdır. Buzdolapları ile karşılaştığınız her türlü sorunla ilgili başvurabileceğiniz Koşuyolu Arçelik Servisi çağrı merkezimiz, aynı zamanda kurulum, kullanım ve temizleme ilgili sorularınız içinde başvurabileceğiniz bir şekilde yapılandırılmıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama