Küplüce Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Küplüce Arçelik Servisi - 0216 471 59 56


Küplüce Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 

Çamaşır makinelerinin altından su kaçırması sorunu, teknik servis personellerimizin sıklıkla karşılaştığı arıza türleri arasında yer alıyor. Küplüce Arçelik Servisi çağrı merkezimize ulaşan hizmet talepleri arasında, büyük bir yüzdeyle yer alan makinenin altından su kaçırması sorunu, birkaç mekanik sorundan kaynaklanabilir.

Bu türlü bir sorunla karşılaşıldığında ilk olarak cihazın su giriş ve çıkış hortumlarının yerinden oynayıp oynamadığı kontrol edilmelidir. Su giriş ve çıkış hortumlarının yerinden çıkması, çeşitli tortular nedeniyle tıkanmaları gibi sebepler bu sorunun ortaya çıkmasına neden olabilir. Bu kontrolün ardından, cihazın kapısının tam olarak kapanıp kapanmadığı kontrol edilmelidir.

Kapı contasının eskimesi veya aşınması nedeniyle suyun buradan sızması durumuyla karşılaşıyor olabilirsiniz.Bu kontrollerin ardından sonuç alınamazsa cihazın kazanında yıpranmalardan kaynaklı olarak oluşan delinmeler veya rezistansın yerinden oynaması akıntılara sebep oluyor olabilir.

Kontrollerin ardından sonuç alınamadığında en kısa süreler içerisinde Küplüce Arçelik Servisi çağrı merkezinin 24 saat sunduğu hizmetten faydalanarak, hizmet talebi oluşturmanız tavsiye edilir. Servis çağırmak için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Çamaşır makinelerinin altından su kaçırması sorunu, hortumda oluşan küçük arızalardan kaynaklanmaması halinde, ileri mekanik sorunlar nedeniyle ortaya çıkar. Bu sebeple alanında uzman teknik personellerin müdahalesiyle kolayca çözülebilecek bir sorun, konu hakkında deneyimi ve bilgisi olmayan kişiler tarafından yapılan müdahaleler sonrasında, daha da komplike hale gelebilir.

Servisimizin sunduğu tüm hizmetler, bir yıl boyunca garanti kapsamında ve alanında uzmanlaşmış teknik servis elemanları tarafından sunulan hizmetlerdir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama