Kurtköy Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Kurtköy Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Kurtköy Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 

Özel ve ileri teknolojiler kullanılarak geliştirilmiş olan bulaşık makineleri, kullanım kurallarına uyularak kullanılması gereken özelliklere sahiptir.

Özellikle hijyen malzemelerinin seçimleri yapılırken, mutlaka bulaşık makineleri için üretilmiş ve Arçelik tarafından da önerilen deterjanların seçilmesi önemlidir.

Bulaşık makineleri için özel olarak hazırlanan deterjan ve bulaşık makinesi tuzu, cihazın daha kolay çalışması, bulaşıkların kolay yıkanması, tortu ve leke yapmaması, suyun kireç oluşumunu engellemesi gibi bir dizi özel görevleri yerine getirerek, memnun olunan sonuçların ortaya çıkmasını sağlarlar.

Kurtköy Arçelik Servisi çağrı merkezine yapılan başvurular arasında, özellikle limon tuzu ve sirkenin bulaşık makinelerinde kullanılması önerileriyle karşılaşılmaktadır. Servis çağırmak için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Bulaşık makinesi tuzu yerine limon tuzu kullanımı, bulaşıklar üzerinde yıpranma, lekelenme gibi bir çok sorunun ortaya çıkmasına neden olabileceği gibi, kireç oluşumunun önüne de geçilemeyeceği için cihaz açısından büyük tahribatlarında oluşmasına neden olur.

Yanı sıra sirkenin deterjan amaçlı kullanımı da hem bulaşıklar üzerinde ve hem de cihazın pek çok parçası üzerinde önemli tahribatların oluşmasına sebep olur.

Bulaşık makineleri için özel olarak üretilmiş deterjan ve bulaşık makinesi tuzu gibi hijyen malzemelerinin dışında ürünlerin kullanılmasını tavsiye edenlere rağbet göstermemeniz ve kullanım kılavuzunuza başvurmanız veya Kurtköy Arçelik Servisi çağrı merkezine danışmanız, cihazınızın verimli çalışması için çok önemli detaylardır.

Bulaşık makineniz, verimli, düşük enerji sarfiyatlı ve uzun ömürlü olarak, ancak kullanım kurallarına uyulduğu takdirde çalışabilir.

4 yorum:

Uydukent sitesine servisiniz varmı hemen gelirmi

Millet caddesi için çamaşır makinesi ustası lazım

kurtköy yeni şehir göçmenler sitesinde buzdolabım bozuldu. Alt kısım soğutmuyor. Yarın için bi servis istiyorum

Haydi gelin bekliyoruz

Yorum Gönder

Özel Arama