Kuzguncuk Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Kuzguncuk Arçelik Servisi - 0216 471 59 56


Kuzguncuk Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 

Çamaşır makinelerinde kullanılan deterjanlar, makinelerin yıkama özelliklerine göre özel olarak üretilen hijyen malzemeleridir. Bununla birlikte makinelerin özelliklerine göre farklı çeşitlerde üretilen deterjanların, yanlış makinelerde kullanımının olumsuz sonuçları ortaya çıkabilir.

Bu sorunlar arasında az köpürme, çamaşırın düzgün bir şekilde yıkanmaması veya aşırı köpük oluşumuna paralel olarak düzgün yıkayamama sayılabilir. Çamaşır makinenizin fazla köpük üretmesinden şikayetçiyseniz, öncelikle kullandığınız deterjanın makineniz ile uyumlu olup olmadığını kontrol etmeli, ardından farklı bir çamaşır makinesi deterjanı kullanarak denem yapmanız önerilir. Servis çağırmak için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Kuzguncuk Arçelik Servisi çağrı merkezine ulaşan hizmet talepleri arasında, en fazla şikayet konusun olan sorunlardan biri olduğu tespit edilmiş olan fazla köpük problemi, genel olarak kullanıcı hatalarından kaynaklanır.

Bu sorunla karşılaşıldığında öncelikle kullanılan deterjanın uygun deterjan olup olmadığı kontrol edilmeli, konulan deterjanın oranının fazla veya az olmamasına dikkat edilmelidir. Yanı sıra çamaşır makineleri için değil de, elle yıkama amaçlı üretilmiş olan deterjan kullanımları da fazla köpüğün oluşmasına sebep olabilir.

Bu türlü bir durumla karşılaşıldığında, cihaza birkaç defa su aldırılıp boşaltılarak deterjan haznesi temizlenmelidir. Arçelik çamaşır makineleri, ileri teknoloji ve teknikler kullanılarak geliştirilen cihazlardır ve bu cihazların kullanım koşullarına mutlaka uyulduğu takdirde verimli bir çalışma elde edilebilir.

Çamaşır makinenizle ilgili karşılaştığınız her türlü problemle ilgili olarak, Kuzguncuk Arçelik Servisi teknik servis personellerine yardım taleplerinizi 24 saat boyunca iletebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama