Ömerli Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Ömerli Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Ömerli Arçelik Servisi

Ömerli Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Her geçen gün hızla gelişen 21.yüzyıl teknolojisinde beyaz eşya ürünleri çok önemli bir yer ediniyor. Bu çerçevede de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde de yoğun olarak kullanılan bulaşık makineleri ile artık bulaşık yıkamak gibi bir sorun kalmıyor.

Bulaşıkların daha düşük enerji ve su sarfiyatı ile çok daha kaliteli standartlarda kolaylıkla yıkanabilmesine yardımcı olan Arçelik bulaşık makinesi ürünleri, yoğun olarak tercih ediliyor. Ancak zaman içerisinde çeşitli arızalanmaların meydana gelmesi de mekanik yapıya sahip olan bulaşık makineleri açısından son derece doğal bir durumdur.

Bu çerçevede de Ömerli Arçelik Servisi merkezimizde bulaşık makinelerinin gerekli olan teknolojik altyapısında ve modern cihazlar ile arıza tespit çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Bulaşık makinesinde meydana gelen elektriksel veya mekaniksel yöndeki arızalara ilişkin olara daha öncede deneyim sahibi olan Ömerli Arçelik Servisi teknik ekipleri, doğrudan makinenin arızalı olan parçasının tespitini gerçekleştirerek, onarım uygulamalarına yerine başlıyor.

Ancak büyük kapsamlı arızalanmalar meydana gelmiş ise servis merkezimize getirilen bulaşık makinesi daha yüksek teknolojiye sahip olan kapsamlı cihazlarda denetlenerek, onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor.Servis çağırmak için 0216 4741 59 56 nolu telefonu arayınız.

Tüm bu arıza onarım çalışmaları sırasında yalnızca orijinal yedek parça kullanımı ve 1.sınıf malzeme kullanımı gerçekleştirilerek, dayanıksız onarımların tüketici açısından yol açacağı sorunların ve tabii ki ek maliyetlerin önüne geçilmesi sağlanıyor.

Bunun yanı sıra servisimizce onarımı profesyonel uygulamalar eşliğinde gerçekleştirilen tüm makinelere yönelik olarak 1 yıllık garanti hizmeti de sağlanmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama