Örnek Mahallesi Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Örnek Mahallesi Arçelik Servisi - 0216 471 59 56


Örnek Mahallesi Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

En sık karşılaşılan bulaşık makinesi arızalarından biri olan su almama sorunu, aslında başlı başına bir problem değil, var olan bir arızanın göstergesidir. Örnek Mahallesi Arçelik Servisi teknik servis birimimize gelen arıza kayıtları arasında da yapılan araştırmalar da da en sık karşılaşılan arıza kaydı, bulaşık makinesinin su almaması sorunudur.

İleri teknoloji kullanılarak üretilen bulaşık makineleri, herhangi bir arıza veya sorunla karşılaştığında, su almayı keserek programlarını başlatmazlar. Bu durum cihazın kendini koruması amacıyla tasarlanmış bir koruma önlemidir. Servis için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Genel olarak mekanik veya parça arızası, elektrik kesilmesi, elektrik şebekesinde oluşan gerilim düşüklüğü gibi nedenler yüzünden oluşur. Bu türlü bir sorunla karşılaşıldığında öncelikle elektrik şebekesinin ve su şebekesinin kontrol edilmesi gereklidir.

Bu kontrolün ardından halen olumlu bir yanıt alınmıyorsa, en kısa süre içerisinde Örnek Mahallesi Arçelik Servisi çağrı merkezine ulaşarak,  gerekli hizmet talebini oluşturmanız tavsiye edilir.

Genel olarak ileri teknik bilgi gerektiren arıza türlerinin işareti olan su almama sorununa, teknik olarak konuyla ilgili bilgili olmayan kişilerin yaptıkları her müdahale daha büyük ve daha komplike sorunların ortaya çıkmasına enden olabilir.

Teknik birimlerimizin sunduğu tüm onarım ve parça değişimi hizmetleri, orjinal yedek parçalar kullanılarak yapıldığı gibi, her türlü onarım işlemi bir yıl boyunca da garantili olarak sunulur. Aynı arızanın tekrarı durumunda, onarım işlemi ücretsiz olarak servisimiz tarafından gerçekleştirilir.

1 yorum:

makinem bozuldu siteden aldığım 471 59 56 numarasını aradım gelip hemen yaptılar. teşekkür ederim.

Yorum Gönder

Özel Arama