Paşabahçe Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Paşabahçe Arçelik Servisi - 0216 471 59 56


Paşabahçe Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makineleri günlük yaşamı kolaylaştıran ve çamaşır yıkama gibi günlük yaşantı içerisinde hayli zorlayıcı olan uygulamaların hem daha kısa süreler içerisinde hem de çok daha kaliteli standartlarda tasarruflu şekilde gerçekleştirilebilmesine yardımcı olmaktadır.

Ancak modern teknolojiye sahip olan çamaşır makinelerimiz ya çevresel etmenler dolayısı ile ya da kullanım yoğunluğu gibi pek çok faktöre bağlı olarak zaman zaman çeşitli arızalanmalar ile karşı karşıya kalabiliyor. Bu aşamada çamaşır makinesinde meydana gelen arızalanmaların boyutu her ne olursa olsun profesyonel destek almaktan kesinlikle kaçınmamalısınız.

Özellikle çamaşır makinelerinin su almama gibi bir problemle karşı karşıya kalmanız halinde Paşabahçe Arçelik Servisi merkezimize başvuruda bulunarak, profesyonel destek almalısınız. Servis için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Özellikle de çamaşır makinesine gelen su hattında su kesintisi meydana gelmediğinden emin olunması durumunda çamaşır makinenizin çok daha ciddi sorunlar ve arızalanmalar ile karşı karşıya kalmaması ve daha kaliteli bir kullanım yakalayabilmeniz için servis merkezimizin çağrı merkezine başvuru gerçekleştirebilirsiniz.

7 gün 24 saat rahatlıkla ulaşabileceğiniz Paşabahçe Arçelik Servisi çağrı merkezinde alanlarında uzman ve deneyim sahibi olan çağrı merkezi personellerimiz, ilgili arızanıza ilişkin olarak bölgenizde görevli olan gezici teknik ekiplerimizi bilgilendirerek, en kısa süre içerisinde adresinize ulaşmalarını sağlamaktadır.

Böylelikle çamaşır makinenizin arızalı olmasından dolayı meydana gelebilecek, aksaklıkların mağduriyet yaratmamasına destek verilmemekte ve çamaşır makinenizi ilk günkü performans ve kalitesinde kullanabilme şansına sahip olabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama