Paşaköy Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Paşaköy Arçelik Servisi - 0216 471 59 56


Paşaköy Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Bu sorunun pek çok farklı nedeni olabilir. Öncelikle bu türlü bir sorunla karşılaşıldığında akla ilk gelen, cihazınızın ne kadar bir sürede kullanımda olduğudur.

Uzun süredir kullanılmakta olan cihazların, zaman içerisinde performanslarında düşme olması olağan bir durumdur. Bu tür cihazların genel bir bakımdan geçmesi, bu şikayetin çözümü olabildiği gibi, çok eski bulaşık makinelerinin günümüz koşullarında kullanılması verimsiz sonuçların ortaya çıkmasına neden olabilir.

Cihazın periyodik olarak temizliğinin ve periyodik bakımının yapılmıyor olması da, bulaşıkları istenildiği gibi yıkamamasının sebepleri arasındadır. Bu sebeple cihazın gerekli iç ve dış bölme temizliği ile bakım işlemlerinin yapılması gereklidir.

Cihazınızın temizlik ve bakımıyla ilgili ihtiyacınız olan tüm yardıma Paşaköy Arçelik Servisi, teknik servis birimine başvurarak ulaşabilirsiniz. 0216 471 59 56 nolu telefondan servis çağırabilirsiniz.

Bulaşık makinelerinde kullanılan deterjan ve kireç çözücü gibi hijyen malzemelerinin doğru bir şekilde seçilmemesi istenilen bulaşık temizliğine ulaşamamanızın nedenleri arasında olabilir. Cihazınızın modeline uygun ve önerilen hijyen malzemelerini kullanmaya özen göstermeniz, istediğiniz sonuca ulaşmanızda yardımcı olacaktır.

Benzer şekilde sert su olarak da tabir edilen, cihazın bağlı olduğu su şebekesinden gelen suyun, standart dışı ve aşırı mineral yüklü olması, bulaşıklarınızın istediğiniz temizlik verimine ulaşmasının önünde engel oluşturabilir. Bu türlü bir durumla karşılaşıldığında, bu amaç doğrultusunda hazırlanmış, önerilen kireç çözücü ürünleri kullanmanız tavsiye edilir.

Cihazınızın verimli bir şekilde temizlik yapamadığını düşünüyorsanız, en kısa süre içerisinde Paşaköy Arçelik Servisi çağrı merkezine başvurmanızı tavsiye ederiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama