Samandıra Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Samandıra Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Samandıra Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Arçelik çamaşır makineleri konfor sağlaması ve üst düzey enerji tasarrufuyla verimli çalışması amacıyla geliştirilmiş özel bir teknolojiye sahiptir. Çamaşır makinelerinin çalışma prensipleri gereği, doğal bir titreşim oluştururlar.

Bu titreşim emilmesi ve sessiz bir şekilde çalışabilmesi için gerekli olan teknolojiye sahip olan Arçelik çamaşır makineleri, bununla birlikte konumlandırıldığı alanda belirli bir boşluk bırakılmasına ihtiyaç duyar. Cihazın çalışırken oluşturduğu titreşim, iç bölmedeki ileri teknik özellikleriyle emilir. Ancak dışarıya da sirayet eden vibrasyonda mevcuttur.

Bu vibrasyonu sağlıklı bir şekilde emerek gürültüsüz çalışabilmesi için, cihazın kurulduğu alanda duvar ve sert cisimlerle arasında en az beş santimetrelik boşluk bulunmalıdır. Samandıra Arçelik Servisi çağrı merkezine yapılan başvurular arasında en sık karşılaşılan hizmet talebi gürültülü çalışma olarak belirlenmiştir.Servis için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Bu sorunun çok büyük bir yüzdeyle yanlış kurulum veya yanlış kullanım gibi nedenlerle ortaya çıktığı tespit edilmiştir. Cihazınızın gürültülü bir şekilde çalışması halinde veya kurulumuyla ilgili herhangi bir şüphe oluştuğunda en kısa süreler içerisinde Samandıra Arçelik Servisi teknik servis personellerine başvurmanız, daha büyük arızaların ortaya çıkmasına engel olacaktır.

Aşırı gürültülü ve titreşim oluşturan cihazların bu şekilde çalıştırılması, hassas pek çok teknik ve teknoloji unsura sahip makinede çeşitli sorunların oluşmasına sebep olur. Bu nedenle gürültü ve titreşim gibi sorunlarla karşılaşıldığında en kısa süreler içerisinde teknik servis personellerinden yardım istenmesi önemlidir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama