Selimiye Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Selimiye Arçelik Servisi - 0216 471 59 56


Selimiye Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 

Çamaşır makinelerinde üstün teknolojiler, son yıllarda çok daha kaliteli çamaşır yıkama uygulamalarını çok daha düşük su ve enerji tüketimlerinde tutarak, gerçekleştirebilmek mümkün hale geldi.

Üstün özelliklere sahip olan ve çağın akıllı teknolojilerini barındıran çamaşır makinesi modellerinde dahi her zaman kaliteli, profesyonel ve ekonomik hizmetleri Selimiye Arçelik Servisi merkezimizde sunuyoruz.

Üstün özelliklere sahip olan çamaşır makineleri her ne olursa olsun mekanik sistemlere sahip olmaları ve aynı zamanda da dijital ürünler olması hem kullanım yoğunluğu hem kullanıcı hatası hem de çevresel koşullar gibi pek çok etken dolayısı ile çeşitli arızalanmalar yaşayabiliyor ki bunlar arasında da çamaşır makinesine suyun dolmasıyla hemen boşalması sorunu geliyor.

Selimiye Arçelik Servisi teknik ekiplerimiz en yeni teknolojilere ilişkin eğitim almaları ve deneyim sahibi olmaları ile bu tipte bir çamaşır makinesi arıza bildiriminizde hızlı ve kesin çözümler sağlamaktadır. 0216 471 59 56 nolu telefondan servis çağırabilirsiniz.

Çamaşır makinesinin su tahliye hortumunun ucunu, makineye göre çok düşük seviyede ya da düşük durumda olması kontrol edilmektedir. Bunun yanı sıra teknolojik cihazlar ile arıza kaynağı tespiti ve orijinal yedek parça ürünleri ile arıza onarımı servis ekiplerimiz tarafından tamamen profesyonel standartlarda gerçekleştirilmektedir.

Bu şekilde hem çamaşır makinenizin ilk günkü performans ve dayanıklılığına kavuşmasını sağlayabiliyor hem de çamaşır makinenize yönelik olarak benzer arızalanmalara karşı 1 yıllık garanti uygulaması gerçekleştirerek, mağduriyetlerinizin önüne geçiyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama