Sultantepe Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Sultantepe Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Sultantepe Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Teknoloji dünyasında artık çamaşır makineleri günlük yaşamın en önemli örneklerinden birisini oluşturuyor.

Özellikle de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde hemen hemen her evin en önemli gereksinimleri arasında kendisine yer edinmekte olan çamaşır makineleri ile son derece kaliteli ve profesyonel standartlarda çamaşır yıkama uygulamalarını gerçekleştirebilme şansına sahip olunabiliyor.

Bu çerçevede de günümüzde yaygın olarak kullanılan Arçelik markalı çamaşır makineleri ile son derece üstün ve kaliteli bir çamaşır yıkama faaliyetini çok daha düşük enerji tüketimi ve su tüketimi ile gerçekleştirebilmek mümkün oluyor. 0216 471 59 59 56 servis için bu numarayı arayın.

Günümüzde bu denli ileri ve akıllı teknolojilere sahip olan Arçelik çamaşır makinelerinde meydana gelebilecek tüm arızalanmalar durumunda da profesyonel servis hizmetlerinden Sultantepe Arçelik Servisi merkezimizde yararlanabilirsiniz.

Çamaşır makinenizde boyutu veya ölçüsü her ne olursa olsun zaman içerisinde çeşitli arızalanmalar ile çamaşır makineniz için karşı karşıya kalmanız durumunda çağrı merkezimize başvuru gerçekleştirebilirsiniz.

Çağrı merkezimizdeki deneyimli ve alanında uzman personelimiz tarafından çamaşır makinenizde yaşadığınız sorun ve arızasına ilişkin olarak bölgenizde bulunan gezici ekiplerimiz yönlendirilmektedir.

Her zaman hazır vaziyette bölgeniz genelinde yer alan Sultantepe Arçelik Servisi teknik ekiplerimiz, gelen yönlendirme üzerine kısa süre içerisinde adresinize ulaşarak, çamaşır makineniz için gerekli olan müdahaleleri gerçekleştirmektedir.

Tüm bu uygulamalar esnasında da yalnızca orijinal Arçelik yedek parça ürünlerini kullanarak, çamaşır makinesinin performans ve dayanıklılığında zafiyet göstermemesi de sağlanmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama