Taşdelen Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Taşdelen Arçelik Servisi - 0216 471 59 56


Taşdelen Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makineleri, günümüzün ileri teknolojisi ve teknik birikiminin oluşturduğu ürünler olarak, yaşamlarımızı kolaylaştıran ve yaşam standartlarımızı yükselten kullanım araçları arasındadır. Bu cihazların oluşturduğu arızaların büyük bir çoğunluğu, kullanım hataları veya kurulum hatalarından kaynaklanır.

Taşdelen Arçelik Servisi olarak hizmet sunmakta olan kuruluşumuzun çağrı merkezlerine iletilen tüm arıza ve sorun kayıtları arasında, çamaşır makinesi arızalarının nedenlerinin en fazla kullanıcı ve kullanım hatalarından kaynaklandığı tespit edilmiştir. Çamaşır makinelerinin temizliği sırasında, aşındırıcı hijyen ürünlerinin kullanılması sakıncalıdır. 0216 471 59 56 nolu telefondan servis çağırabilirsiniz.

Bu hijyen ürünlerinin hijyen sağlamaya çalışırken oluşturduğu çeşitli aşınmalar, cihazın çalışma verimliliği ve performansı üzerinde doğrudan olumsuz etkiler oluşturur. Bunun yanında cihazın sürekli olarak bu şekilde temizlenmesi ve yanı sıra bu şekilde çalıştırılmaya devam edilmesi, çeşitli arızalarında ortaya çıkmasına neden olur.

Çamaşır makinelerinizin çekmece ve iç hazne ve dış bölüm temizlikleri sırasında, deterjan ve hijyen malzemelerini olabildiğince az kullanmanız ve bu iş için uygun aşındırma özelliği bulunmayan organik hijyen malzemelerini seçmeniz önemlidir.

Cihazınızın kullanma kılavuzunda belirtilmiş olan kurulum detaylarına hassasiyetle dikkat edilmeli ve bu kurallara uygun bir şekilde kurulmuş olmasına dikkat etmeniz, çamaşır makinenizin verimli, performansı yüksek ve uzun ömürlü olarak hizmet vermesini sağlayacak en önemli detaydır.

Cihazınızın kurulumu veya çalışma performansı ile ilgili tüm sorunlarınızda, en kısa süre içerisinde Taşdelen Arçelik Servisi uzman teknik servis personellerine başvurmanızı tavsiye ediyoruz.


1 yorum:

Alemdağ mahallesine acil servis

Yorum Gönder

Özel Arama