Uğurmumcu Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Uğurmumcu Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Uğurmumcu Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Arçelik Bulaşık Makineleri, çeşitli ihtiyaç türlerine göre özel olarak geliştirilmiş ileri teknik ve teknolojik özelliklerle donatılmış olarak tüketiciye sunulur. Markanın kendisine özel olarak hazırladığı ileri teknolojiye sahip cihazlar, ihtiyaçlara odaklı, konfor sunmak, az enerji tüketmek ve yanı sıra uzun vadeli verim sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Bununla birlikte bu cihazların, aynı zamanda satın alma esnasında kullanıcıya bir kılavuz halinde verilen, kurulum, kullanım ve temizleme kuralları bulunur. Bu kurallara uyulması, cihazlardan üst düzeyde verim alınmasını sağlar. Uğurmumcu Arçelik Servisi çağrı merkezine yapılan başvurulardan tespit edildiği üzere, en sık karşılaşılan arıza türleri, bulaşık makinesinin kurulumu ve kullanımı sırasında yapılan çeşitli hatalardan kaynaklandığı belirlenmiştir.

Özellikle bulaşık makinelerinin temizliği sırasında yapılan hatalar, cihazlara zaman içerisinde çeşitli zararlar vermekte ve daha büyük teknik arızaların oluşmasına sebebiyet vermektedir. Bulaşık makinelerinin iç bölme temizliği korozyon ve aşınmaya neden olabilecek temizlik ve hijyen malzemelerinin kullanılmamasına dikkat edilmesi önemlidir.

Cihazla birlikte kullanıcıya sunulan kullanma kılavuzunda bulunan temizleme talimatlarına uyulması, cihazların herhangi bir sorun çıkarmadan verimli şekilde hizmet etmesini kolaylaştırır. Özellikle çamaşır suyu gibi veya kurumuş gıda lekeleri için kullanılan aşındırıcı özelliğe sahip hijyen malzemeleri ile kurumuş lekelerin çıkarılması için kullanılan aşındırıcı özellikli temizleme bezleri tahmin edildiğinden çok daha büyük zararlar verir. Servis için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Bu türlü lekelerle karşılaşıldığında mutlaka cihazın kullanma kılavuzuna başvurularak, kılavuzdaki önerilerin takip edilmesi gerekir.  Cihazınızla ilgili karşılaştığınız her türlü sorunda Uğurmumcu Arçelik Servisi teknik servis personellerinden yardım talep etmenizi tavsiye ederiz.

2 yorum:

Servisiniz saat kaça kadar açık?

Serçe sk tayız acil servis lazım bulaşık makinesi su taşırdı evimi su bastı

Yorum Gönder

Özel Arama