Velibaba Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Velibaba Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Velibaba Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Bulaşık makineleri yaşamlarımızın vazgeçilmez kullanım eşyalarından biridir. Bulaşık makinelerinin verimli sonuçlar ortaya koyabilmesi için, pek çok kurala dikkat edilmesi önemlidir.

Bunlar arsında öncelikle doğru ve sadece bulaşık makineleri için üretilmiş deterjanların kullanılması gelir. Bununla birlikte bulaşık makinelerinin yıkamaya doğru hazırlanması ve bulaşıkların cihazın içerisine doğru bir şekilde yerleştirilmesi de en doğru sonuçlara ulaşabilmek için gereklidir.

Bulaşık makinelerini yıkamaya hazırlama aşamasında, bulaşıklarında hazırlanması önemlidir. Bulaşıkların üzerinde bulunan artıkların çöpe atılması, büyük boyutlu bulaşıkların arka tarafa doğru, küçük bulaşıkların öne doğru yerleştirilmesini sağlamalısınız.

Velibaba Arçelik Servisi teknik servis personellerimize, bulaşık makineleri ile ilgili sıklıkla yapılan başvurular arasında, bulaşık makinelerinin doğru bir şekilde kullanılmaması durumu oldukça büyük bir yüzdeyle yer alıyor.

Velibaba Arçelik Servisi olarak, bu amaçla hazırladığımız aydınlatıcı veriler kullanıcılara her atmosfer kullanılarak aktarılmaya çalışılıyor. Servis merkezimize ulaşmak için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Bulaşıklarınızın cihaz içerisine özelliklerine göre hazırlanmış bölümlere ve doğru bir şekilde yerleştirilmesi, bulaşıkların doğru bir şekilde yıkanabilmesi açısından çok önemlidir. Cihazda yine bulaşıklarınızın özelliklerine göre doğru programı seçmek ve program bitiminde buharın boşalmasını sağlamak için makinenin kapağını hemen açmak diğer önemli detaylar arasında yer alır.

Son olarak bulaşık makinenizi kullanmayı bitirdiğinizde, cihazda yıkadığınız bulaşıklardan kalan artık ve yağların bulunup bulunmadığı kontrol edilmeli ve ihtiyaç duyduğuna inanıyorsanız, bulaşık makinenizin iç bölme temizliğinin yapılması, sonraki bulaşıkların bu durumdan etkilenmelerinin önüne geçmek için gereklidir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama