Yakacık Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Yakacık Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Yakacık Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Bulaşık makinesi kullanıcılarının en fazla hizmet talebi oluşturdukları konulardan biri olan su boşaltamamam problemi, birçok farklı nedene dayalı olarak ortaya çıkabilir. Bununla birlikte bu sorunla ilgili nedenler arasında en fazla kullanım hataları gelmektedir.

Programların yanlış bir şekilde kullanılması, elektrik şebekesinde yaşanan sık kesilmeler, su şebekesinde yaşanan yüksek veya alçak basınç gibi sorunlar, sıklıkla su kesintilerinin yaşanması gibi birçok neden, cihazın programlarının karışmasına ve içerisinde bulunan suyu başlatamamasına neden olabilir. Servis çağırmak için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

İleri bir teknolojiye sahip olarak geliştirilmiş olan Arçelik bulaşık makineleri, her türlü senaryoya uygun olarak çok çeşitli güvenlik önlemlerine sahip olarak üretilmiştir. Bu durum cihazın karşılaştığı bazı sorunlar sırasında, çalışmasını iptal etmesini sağlar. Yakacık Arçelik Servisi çağrı merkezi, su boşaltamama sorunu ile ilgili sıklıkla şikayet kaydı almaktadır.

Yakacık Arçelik Servisi çağrı merkezine ulaşan hizmet talepleri arasında, bulaşık makineleri ile ilgili en sık karşılaşılan sorunlardan biri olan su boşaltmama, teknik bir sorun olarak karşımıza çıkabilir. Cihazın su pompası veya pompa motorunda oluşan arızlar, su boşaltımını engelliyor olabilir.

Pompa motoru, makinenin içerisinde bulunan suyun boşaltılmasını sağlayacak itme kuvvetini oluşturmakla yükümlüdür. Bununla birlikte çeşitli sebeplere dayalı olarak oluşan kısa devrler, bu motorun arızalanmasına sebep olabilir. Cihazınızın ısrarlı bir şekilde su boşaltmıyor olması halinde en kısa süre içerisinde teknik servis personellerimizden yardım talep etmenizi öneririz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama