Yavuztürk Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Yavuztürk Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Yavuztürk Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Arçelik çamaşır makineleri, dünyanın en ileri teknik ve teknolojik birikimiyle üretilmiş ürünler olarak tüketicilerin hizmetine sunuluyorlar. Sahip oldukları ileri teknolojik özellikler, cihazların daha dayanıklı olabilmelerini, kullanıcılardan veya şebekelerden kaynaklı birçok soruna karşı da çeşitli güvenlik önlemleri oluşturabilmeleri özelliklerine sahiptir.

Yavuztürk Arçelik Servisi çağrı merkezine ulaşan arıza kayıtları arasında en sık karşılaşılanlardan biri olan titreşim problemi, genel olarak kurulum veya kullanım sırasında yapılan çeşitli hatalar nedeniyle oluşuyor. Çamaşır makinelerinin çalışma prensibine paralel olarak, cihazın çalışması sırasında bir vibrasyon ve bu durumu kompanse edecek bir vibrasyon alanına ihtiyaç vardır.

Üretilen çamaşır makinelerinde bu durum göz önüne alınarak, özel geliştirmeler yapılmıştır.Bununla birlikte çamaşır makinelerinin bu vibrasyonu dışarıya az olarak sızdırması veya hiç sızdırmaması üzerine kurulu olan geliştirmeler vardır. Servis için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Ancak cihazların kurulumları sırasında, duvar veya benzeri sert bir cisime dayandırılmaması ve doğal bir şekilde oluşan vibrasyon için cihaza bir alan bırakılması önemlidir. Duvar veya herhangi biri cisimle çamaşır makineleri arasında en az beş santimetrelik bir alanın bulunması zorunludur. Bununla birlikte dekoratif kaygılar gibi nedenlerle, cihazların duvara sıfır olarak konumlandırılması sorunuyla sıklıkla karşılaşılır.

Çamaşır makineleri, ihtiyaç duydukları alanın bırakılması halinde, asgari titreşim ortaya çıkarırlar. Bununla birlikte herhangi bir yere dayandırıldığında, doğal vibrasyon alanına sahip olamayan cihazlar, hem gürültülü ve hem de yüksek titreşimler çıkararak çalışırlar.

Bu konuda yaşadığınız tüm sorunlarla ilgili olarak Yavuztürk Arçelik Servisi teknik servis personellerimizden yardım talebinde bulunmanızı öneririz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama