Yeni Çamlıca Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Yeni Çamlıca Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Yeni Çamlıca Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 

Bulaşık makineleri gündelik yaşamımızda sağladıkları konfor ve kolaylıklar nedeniyle, vazgeçilmez elektronik eşyalar arasında yerini almış durumdadır.

Her geçen gün daha dinamik özellikler kazanan günümüz yaşantısı içerisinde, zamanı en verimli şekilde kullanmamızı sağlayan çeşitli elektronik eşyalar, zamanın en önemli unsur olarak ön plana çıktığı geleceği de planlayabilmemiz açısından büyük katkılar sağlar.

Yeni Çamlıca Arçelik Servisi, Arçelik markalı beyaz eşya ürünlerinin benzersiz teknik ve teknolojik birikimi ile geliştirdiği ürünlerin satış sonrası hizmetleri kapsamında 24 saat olmak üzere hizmet verecek şekilde yapılandırılmıştır.  0216 471 59 56 nolu telefondan servis çağırabilirsiniz.

Beyaz eşya ürünlerinde karşılaşılan tüm sorunlarda başvurabileceğiniz çağrı merkezimize ulaşan hizmet talepleri, mobil servis ünitelerimiz tarafından en kısa süreler içerisinde cevaplanacak bir şekilde yapılanmış olan birimimiz, tüketicilerimizin hizmet ihtiyaçlarına göre yeni nesil hizmet sunumları gerçekleştirebilecek bir hizmet anlayışına sahiptir.

Çağımızın benzersiz bir hızla gelişmeye ve değişmeye devam eden dinamik yapısına uyum sağlayan, tüm kavramsal, teknik ve teknolojik gelişmeleri eş zamanlı olarak izleyerek, sunduğu hizmetin yapısı içerisine entegre edebilme konusunda da üstün bir başarı sergileyen Yeni Çamlıca Arçelik Servisi, sunduğu tüm onarım hizmetlerini de bir yıl boyunca garanti altına alarak, sektörün hizmet standartlarını da bir adım öne götürmektedir.

Arçelik markasına sahip tüm beyaz eşya ürünlerinin bakım ve onarımları ile ilgili başvurabileceğiniz servis birimimiz, tüm onarım işlemlerini yerinde yapabilmek amacıyla özel bir şekilde donatılmış mobil teknik servis birimlerini hizmetinize sunuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama