Acıbadem Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Acıbadem Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Acıbadem Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 

Çamaşır makineleri 21.yüzyıl dünyasının beyaz eşya teknolojisinde gelinen son noktayı en somut şekilde yansıtan teknoloji ürünleri olarak öne çıkıyor.

Özellikle de dünya genelinde her evin en temel ihtiyaçları arasında kendisine yer edinmiş olan çamaşır makinelerinde yakalanan hızlı gelişim ivmesi bu alanda meydana gelen ihtiyaçlarında çok daha geniş kapsamlara ve çok daha yoğun seviyelere ulaşmasına neden oluyor.

Çamaşır makinelerinde arıza veya en küçük sorunlarda dahi profesyonel bir yardımın alınması büyük ölçekli sorunların daha küçük seviyelerdeyken engellenebilmesini sağlar. Servis için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Arçelik markalı çamaşır makinelerinizin üstün teknolojisine uygun standartlardaki uygulamalarımız ile Acıbadem Arçelik Servisi olarak çamaşır makinelerinizin meydana gelen tüm arızalanmalarına yönelik olarak profesyonel çalışmalar gerçekleştirmekteyiz.

Özellikle de çamaşır makinenizin yoğun kullanım dolayısı ile meydana gelebilen tıkanma sorunlarına yönelik olarak kısa süreler içerisinde etkin müdahaleler gerçekleştirmekte olan teknik ekiplerimiz ile çamaşır makinenizin yeniden ilk günkü performansında çalışmasını sağlayarak, benzer sorunların size aksaklık yaratmasını engellemekte.

Çamaşır makinenizin kaliteli ve ileri nesil teknolojilerine yönelik olarak her zaman en yeni teknolojilere ilişkin olarak eğitim seminerlerine katılım gerçekleştiren teknik personellerimiz, çamaşır makinenizde meydana gelen her türlü arızalanma durumunda profesyonel ve kaliteli çözümler geliştirebiliyor.

Bu gibi etkenlerin dışında da çamaşır makinenizin arızalarının onarımının sonrasında Acıbadem Arçelik Servisi merkezimizce 1 seneyi kapsayacak biçimde garanti hizmeti verilerek, makinenizde karşı karşıya kalabileceğiniz benzeri ve yeni arızalanmaların tekrarlanmasının yaratacağı mağduriyetin giderilmesi sağlıyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama