Adatepe Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Adatepe Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Adatepe Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 

Çamaşır makineleri günlük yaşamın en önemli yardımcılarından birisi olarak öne çıktığından dünyanın her yerinde son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

Özellikle de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde yaygın şekilde kullanılmakta olunan çamaşır makineleri ileri nesil akıllı teknoloji dünyası ile entegre olarak çok daha geniş fonksiyonelliklerde ve kalitelerde çamaşır yıkama aktivitelerinin gerçekleştirilebilmesine yardımcı oluyor.

Bu aşamada özellikle çamaşır makinelerinde tüketici olarak karşı karşıya kalabileceğiniz en küçük sorunda dahi Adatepe Arçelik Servisi merkezi olarak profesyonel ve kaliteli standartlarda hizmetler sunmaktadır.

Üstün teknolojiye sahip olan Arçelik markalı çamaşır makinelerindeki geniş özellikleri kazandıran ek fonksiyonları yerine getirmemesi sorunlarına yönelik olarak hızlı ve etkin müdahaleler gerçekleştirilmektedir.

Adatepe Arçelik Servisi merkezimizde fonksiyon tuşları arızası bulunabileceğinden bu tuş anahtarı kontrol edilerek arızalı ise yeni tuş anahtarı takılmaktadır.

Eğer tuş takımı yerine bu takıma akım taşımakta olan kablolarda arıza meydana gelmiş ise teknik ekiplerimiz tarafından akım taşımakta olan kablolarda gerekli kontrollerin gerçekleştirilmesinin ardından arızalı olan kabloların yenisi ile değişimi gerçekleştirilir.

Teknik ekiplerimiz her zaman en üst düzeyde dayanıklılık ve performansın uzun süreler elde edilebilmesi ve kısa süreler içerisinde aynı veya benzer arızalanmalar ile karşı karşıya kalınmasının engellenebilmesi amacı ile yalnızca orijinal yedek parça kullanımları gerçekleştirmektedir.

Böylelikle ne performans düşüklüğü ne de sık sık benzer arızalanmaların yaratacağı aksaklıklar ve olumsuzluklar ile karşı karşıya kalınmaması sağlanabilmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama