Altıntepe Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Altıntepe Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Altıntepe Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 

Her geçen gün teknolojide yaşanan gelişmeler, yaşamın her alanında meydana gelen ihtiyaçların ve isteklerin çok daha kaliteli standartlarda karşılanabilmesi konusunda çok önemli bir avantaj sağlıyor.

Bu yüzden de günümüzde son derece yaygın şekilde kullanılan beyaz eşya teknolojilerinde hem model çeşitliliği konusunda hem kullanım esnasındaki destek hizmetleri konusunda çok önemli bir kapsam genişliliği yaşanıyor.

Altıntepe Arçelik Servisi merkezimizce bölge içerisinde bulunan tüm çamaşır makinelerinde karşı karşıya kalınabilecek arızalanmalara yönelik olarak profesyonel hizmetler sunulmaktadır. 0216 471 59 56 nolu telefondan servis çağırabilirsiniz.

Günümüzde artık hemen hemen her evde kendisine etkin bir şekilde yer edinmekte olan bulaşık makineleri ile elde edilen konfor, tasarruf ve yüksek düzeydeki bulaşık hijyenikliği nedeni ile yoğun şekilde kullanılmakta olunan bulaşık makinelerindeki arızalanma durumlarına karşı da Altıntepe Arçelik Servisi merkezimiz tarafından profesyonel çözüm ve servis uygulamaları gerçekleştirilmektedir.

Özellikle de her zaman Arçelik’in dünya beyaz eşya teknolojisi alanında getirmiş olduğu yenlikler ile ilgili olarak bilgi alabilecekleri ve deneyim kazanabilecekleri eğitim seminerlerine katılım gerçekleştire teknik ekiplerimiz ile hızlı ve kaliteli müdahaleler gerçekleştiriyor.

Çamaşır makinelerinde her zaman yüzde yüz hijyenikliğin son derece kısa sürelerde ve düşük enerji ve su tüketimi ile yakalanabilmesi için sorunsuz bir çalışma gerçekleştirilmesi gerekliliği bulunuyor.

BU yüzden makinenizin suyu fazla ısıtması, geç ısıtması ya da sürekli su alması veya programını tamamlayamaması gibi durumlarda kesinlikle çağrı merkezimize başvurarak, anlarında uzman olan teknik ekiplerimizin profesyonel uygulamalarından destek almalısınız.

1 yorum:

servis çağırdım makinem ısıtmıyordu, hemen gelip yaptılar. çok sıkışık bi zamandı acelem vardı. beni büyük bir yükten kurtardınız teşekkür ederim

Yorum Gönder

Özel Arama