Anadolu Hisarı Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Anadolu Hisarı Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Anadolu Hisarı Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makineleri modern yüzyıl yaşamının en önemli teknolojileri arasında yer alırken, dünyanın her yerinde son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

Üstün teknolojilere sahip olan Siemens çamaşır makineleri ile birlikte daha akıllı teknolojilere sahip olması sayesinde daha düşük su ve enerji tüketiminde çok daha kaliteli bir şekilde kıs süreler içerisinde çamaşır yıkaması yapabilme şansına sahip olunabiliyor.

Ancak Anadolu Hisarı Siemens Servisi merkezimize gelen arızalı çamaşır makinelerinde gördüğümüz kadarı ile makinenizin bakımına daha fazla önem gösterilmesi gerekiyor.

Özellikle de yoğun şekilde kullandığımız ve çeşitli etkilere maruz kalan çamaşır makinenizin temizliğini ve bakım kontrollerini düzenli olarak yıl genelinde belirli periyotlar çerçevesinde gerçekleştirmezseniz çamaşır makinenizde bir takım performans düşüklükleri ve aynı zamanda da ciddi arızalanmalar meydana gelebiliyor.

Anadolu Hisarı Siemens Servisi teknik kadromuz, çamaşır makinenizde çeşitli arıza onarım maliyetleri ile karşı karşıya kalmamak ve zaman kaybı yaşamamak adına düzenli olarak makinenizin bakımlarını yapmaya özen göstermeniz gerektiği konusunda uyarıyor.

Özellikle de çamaşır makinenizin su tahliyesini düzenli olarak kontrol etmeniz büyük bir önem arz ediyor. 0216 471 59 56 dan servis çağırınız.

Makinenizde yıkadığınız çamaşırlarınızdan gelen bazı parçalar dolayısı ile su tahliye kısmında meydana gelebilecek herhangi bir tıkanma durumunda zaman içerisinde çamaşır makinenizin su boşaltamaması, su kaçırması ve zamanla hiç çalışmaması gibi problemler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu sebeple düzenli bakıma daha fazla önem göstermeniz gerekmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama