Atakent Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Atakent Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Atakent Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Isıtma sistemleri, giderek daha fazla şehirleşen ve aynı zamanda daha fazla toplu olarak yaşamaya endekslenmiş olan yaşam tarzımız içerisinde oldukça önemli bir rol oynuyor.

Az enerji tüketerek ısınmayı sağlayan çeşitli sistemler içerisinde kombiler, en sık kullanılan ısıtma teknolojileri olarak öne çıkıyor.

Çeşitli enerji kaynaklarını ısınma amaçlı dönüştürebilen cihazlar, küçük ve büyük tüm yaşam alanlarına uygun özelliklere sahip olarak geliştiriliyorlar. 0216 471 59 56 dan servis çağırın.

Kış aylarında yoğun bir şekilde kullanılan kombiler, çeşitli yıpranmalar ve atıklar oluşturarak, performans düşüklüğü yaşayabildiği gibi, yıpranmış teknik aksamlarla ısrarlı çalıştırma sonucunda, çeşitli komplike arızalarında ortaya çıkmasına neden olabilirler.

Bu sebepler, kombilerin periyodik bakımlarının yapılmasını zorunlu kılar. Atakent Simens Servisi, alanında uzmanlaşmış ve uzun yıllara dayanan deneyime sahip, yanı sıra sürekli gelişmeye devam eden teknolojik özellikler ile ilgili birikime sahip geniş bir teknik ekibe sahiptir.

Her daim sağladığı sıcak su ile sağladığı ek konfor sayesinde, ısıtma sistemi olarak en fazla tercih edilen kombiler, verimli ve ekonomik ısıtma sistemi olarak sürekli daha gelişmiş modellerle tüketicilerin karşısına çıkıyor.

Enerji kaynağı, elektrik ve su tesisatının yanı sıra, petek sistemiyle de ek bir tesisat oluşturarak, karmaşık ve teknolojik bir altyapıya sahip olan kombiler, bu yapıları nedeniyle kombi ile ilgili teknik ve teknolojik birikime sahip kişiler tarafından uygulanmalı, periyodik bakım onarım ve teknik servis müdahaleleri de Atakent Siemens Servisi teknik servis personelleri tarafından yapılmalıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama