Bağlarbaşı Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Bağlarbaşı Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Bağlarbaşı Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makineleri, 21.yüzyıl dünyasının en önemli teknolojik gelişmelerinden birisi olarak modern toplum yaşantımız içerisinde hemen hemen her evde kendisine yer bulmaktadır.

Ancak günlük yaşantı içerisinde bir ailenin tüm kirlenmiş olan kıyafetlerini ve konfeksiyonel ürünlerini yüzde yüz hijyenikliğe kavuşturmakta olan çamaşır makinelerinde, zaman içerisinde çeşitli arızalanmalar meydana gelebiliyor ki bu arızalanmalar kimi zaman tüketici kaynaklı kimi zaman ise çevresel koşullardan kaynaklı oluşabiliyor.

Çamaşır makinesinde meydana gelen arızalanma hangisinden kaynaklı olursa olsun Bağlarbaşı Siemens Servisi merkezimiz tarafından profesyonel uygulamalar ile çamaşır makinenizin ilk günkü performansına kavuşması sağlanıyor.

Bu çerçevede çamaşır makinelerinde sıklıkla karşı karşıya kaldığımız ve Bağlarbaşı Siemens Servisi merkezimize en sık gelen arızalanmaların başında çamaşır makinesinin yıkama suyunu ısıtamaması geliyor.  0216 471 59 56 nolu telefondan siemens servisine ulaşınız.

Genel olarak rezistans yani çamaşır makinenizin ısıtıcısı kaynaklı olarak meydana gelen bu arızalanmalarda termostat parçasındaki bir sorunda yıkama suyunun ısınmaması veya ideal ölçüde ısınma gerçekleştirememesine neden olabilir.

 Bu 2 parçanın yanı sıra program cihazındaki bir sorunda yine yıkama suyunun ısınmamasına neden olabilir. Bu tip parçalarda genel olarak değişim uygulanırken, servisimiz orijinal Siemens yedek parçalar haricinde yan sanayi yedek parçalar ile kesinlikle parça değişimi gerçekleştirilmemektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama