Başıbüyük Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Başıbüyük Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Başıbüyük Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Bulaşık makineleri 21.yüzyıl dünyasında artık insanların yaşamları içerisinde son derece önemli çözümler sağlamakta olan ve son derece etkili fonksiyonellikleri ile yaşam kalitesini çok daha üstün seviyeye ulaşmasını sağlıyor.

Siemens teknolojileri ile birlikte lüks bir teknoloji ürünü olmaktan çıkan bulaşık makineleri günümüzde hemen hemen her evde yaygın şekilde kullanılıyor.

Bulaşıklarınızı çok daha kısa süreler içerisinde hem tasarruflu hem de daha kaliteli biçimde yıkayabilmenize yardımcı olan bulaşık makinenizin arızalanması durumunda ise Başıbüyük Siemens Servisi merkezimizde hızlı ve kaliteli onarım uygulamaları gerçekleştirilmektedir.

Ancak bulaşık makinenizde performans kaybı yaşamamak ya da oluşabilecek arızalanmaların oluşumunun önüne geçebilmenize yardımcı olacak bazı önemli kullanım detayları bulunmaktadır.

Bu noktaları göz önünde bulundurarak, yapacağınız bulaşık makinesi kullanımları ile makinenizin ömrünün daha uzun olmasını sağlayabilirsiniz. Servis çağırmak için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Bu kapsamda özellikle yıkamanın ardından deterjan kalıntısı ve köpük bulunması gibi bir şikayet Başıbüyük Siemens Servisi merkezimize en yaygın gelen arıza bildirimleri arasında yer alıyor.

Bu aşamada deneyimli teknik personellerimiz, makinenizde bu konuya karşı gereğinden fazla deterjan kullanımından kaçınmanızı, nemli deterjanları tercih etmemenizi, deterjan haznesinin kuru olmasını sağlamanızı, kısa programlarınızda kombi gibi diğer ürünleri çalıştırmamanızı, parlatıcı haznesini fazla doldurmamanızı önermektedir.

Bu gibi detaylara dikkat ederek, bulaşık makinenizde karşı karşıya kalabileceğiniz yıkama sonrası köpük ve deterjan kalıntısı sorunlarından tamamen kurtularak, yüzde yüz hijyeniklikte bir bulaşık yıkaması gerçekleştirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama