Bostancı Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Bostancı Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Bostancı Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

No frost buzdolabı kullananların, cihazdan yeterli verimi alabilmeleri için dikkat etmeleri gereken bir takım kullanım kuralları vardır. Öncelikle Arçelik No Frost buzdolaplarında rafların olması gerekenden fazla doldurulması, soğutma sisteminin tam olarak çalışmasına engel oluşturabilir.

Rafların gereğinden fazla doldurulmamasına dikkat edilmelidir. Buzdolabının duvar veya benzeri bir sert cisim ile temas etmesinin önüne geçmeniz, cihazın daha verimli bir şekilde çalışmasını sağlayacak çok önemli bir detaydır.

Cihazınızın kurulumu veya soğutmasıyla ilgili yaşadığınız her türlü problem için Bostancı Arçelik Servisi teknik servis personellerinden yardım talebinde bulunabilirsiniz. Servis için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

No frost buzdolabına konulan gıdaların, tabakların ve benzeri malzemelerin, cihazın ızgaralarını kapatmayacak şekilde yerleştirilmesi gereklidir.

Izgaraların açık ve sürekli olarak temiz olmasına özen gösterilmesi, cihazın performanslı bir şekilde çalışabilmesi için gereklidir. Bu kullanım koşullarına dikkat edildiği takdirde, Arçelik No Frost buzdolapları verimli ve uzun ömürlü bir şekilde hizmet edecektir.

Bununla birlikte çeşitli nedenlerden kaynaklanan tüm buzdolabı sorunları için Bostancı Arçelik Servisi çağrı merkezine başvurabilirsiniz. Tüm bakım ve onarım işlemlerini bir yıl için haricen sigortalayarak yapmakta olan firmamız, Arçelik markasının gelişmiş teknik ve teknolojik özellikleri konusunda deneyimli teknik personelleri ile hizmet sunumu gerçekleştirmektedir.

24 saat boyunca hizmet sunmakta olan çağrı merkezi ve devamında mobil teknik servis üniteleri, ihtiyaç duyulduğu her an en hızlı şekilde hizmet sunmak amacıyla özel bir şekilde yapılandırılmıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama