Bostancı Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Bostancı Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Bostancı Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Bulaşık makinesi teknolojisi, 21.yüzyıl dünyasında artık ev hanımlarının en önemli yardımcılarından birisi haline geldi. Özellikle de bulaşık makinelerinden önce bulaşık yıkamak için çok uzun süreler harcanması gerektiği gibi fazlasıyla da efor harcanması durumunda kalınıyordu.

Ancak 21.yüzyıl Siemens bulaşık makinesi teknolojileri ile birlikte bu tarz durumlar sona eriyor.

Yine de insanların yaşamlarında çok önemli bir yeri bulunan bulaşık makinelerinin zaman içerisinde çeşitli arızalanmalar ile karşı karşıya kalması özellikle ev hanımları açısından ciddi bir problem oluşturmaktadır.

Bu yüzden Bostancı Siemens Servisi teknik ekiplerimiz, bulaşık makinesi temizliğine dikkat edilmesi konusunda uyarıyor.

Bunun sebebi ise Bostancı Siemens Servisi merkezimizde yoğun olarak düzenli olarak yapılmayan bulaşık makinesi temizlik ve bakım uygulamaları dolayısı ile yaşanabilen arızalanmalar bulunuyor.

Bu duruma yönelik olarak modern yüzyıl dünyasında bulaşık makinesi temizliğine önem verilmesi gerekliliği bulunuyor.

Bu çerçevede de bulaşık makineniz içerisinde özellikle su fışkırtma kollarının tıkanıklığı en ciddi sorunlardan birisi olduğundan bu kolların düzenli olarak temizliğinin yapılması olası tıkanmaların önüne geçilebilmesine yardımcı olacaktır.

Böylelikle bulaşık makinenizi çok daha uzun süreler ilk günkü performans ve kalitesinde kullanabilme şansına sahip olabilirsiniz. 0216 471 59 56 dan servis çağırınız.

Bulaşık makinenizde ek olarak 2 su bardağı sirkeyi bulaşık makinenizin en alt kısmına doğru dökmeniz ve daha sonrasında makinenizin ekonomi programını seçerek en kısa süreli program yıkamaya bırakabilirsiniz.

Bu şekilde hem makinenizin iç kısmının genel bir temizliğini sağlayabilir hem daha parlak görünüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz hem de kötü koku oluşumunu engelleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama