Bulgurlu Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Bulgurlu Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Bulgurlu Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makinelerinde üstün bir performans elde edebilmek için her zaman ideal kullanım önerilerini dikkate almanız ve bu çerçevede yıkamalarınızı yapmanız gerekmektedir.

Bu noktada özellikle de çamaşır makinesi kullanımı esnasında karşı karşıya kalabileceğiniz tüm sorunlara yönelik olarak da Bulgurlu Siemens Servisi merkezimizden profesyonel destek alabilirsiniz. 0216 471 59 56 dan servis çağırınız.

Özellikle de çamaşır makinenizin kullanımı esnasında dikkat etmeniz gereken noktalar konusunda uyarılarda bulunan teknik ekiplerimiz, hatalı kullanım nedeni ile çamaşır makinelerinde çok ciddi arızalanmaların meydana gelebildiği konusunda uyarıyor.

Çamaşır makinelerine ilişkin olarak Bulgurlu Siemens Servisi merkezimizde en sık şekilde karşı karşıya kalabildiğimiz arızalanmaların başında öncelikli olarak çamaşır makinenizin belirtilmiş olunan kapasitesinden fazla ağırlıktaki çamaşırla doldurmanız ve çalıştırmanız geliyor.

Çünkü çamaşırlarınızın hacimsel olarak yeterli ölçüde olsa da ağırlık açısından makinenizin kapasitesini aşmakta ise çamaşır makinenizin dengesinde çok ciddi bir bozukluk meydana gelebilir ki bu durumda makinenizin yayları yerinden çıkabilir, tamburunu tutan parçalarda kırılma meydana gelebilir.

Bu gibi durumlar çok ciddi maliyetlere yol açabilecek arızalanmaların meydana gelmesine sebep olur. Bu sebep ile makinenizi kapasitesinden fazla yük ile doldurmaya ve çalıştırmamaya özen göstermelisiniz.

Bunun yanı sıra çamaşır makinenizde çamaşır deterjanını, makinenizin kullanım kılavuzunda belirtilmiş olduğu ölçüden fazla kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Aksi halde makinenizin deterjan çekmecesinde kalıp halde kalan deterjan parçalarının oluşmasına ve tıkanıklığın meydana gelmesine, çamaşırlarınızın deterjanlı kalarak, iyi şekilde yıkanamamasına yol açabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama